Koffiemachine leasen, huren of kopen?
Coffee Fresh heeft verschillende machines.

Wilt u een koffiemachine leasen of heeft u al eens nagedacht over andere opties? Bij Coffee Fresh bieden wij diverse koffiemachines van uitstekende kwaliteit aan die u kunt huren, kopen of in bruikleen kunt nemen. Al onze koffiemachines zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en een zeer unieke service.

Koffiemachines van Coffee Fresh
De koffiemachines bij Coffee Fresh zijn beschikbaar voor de verhuur en verkoop. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot bruikleen aan. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze te maken uit het aanbod koffiemachines en een aanvraag bij ons in te dienen. Wij voorzien u dezelfde werkdag nog van persoonlijk advies. Ook kunt u er nog voor kiezen om uw machinepark geheel door ons te laten verzorgen. Wij komen dan op afgesproken tijden langs om de machines weer te voorzien van alle producten. Ideaal, u heeft totaal geen omkijken naar uw koffiemachine.

Koffiemachine leasen, huren of kopen?
Bij diverse bedrijven kunt u koffiemachines leasen. Maar letten deze bedrijven ook op het milieu en de duurzaamheid? Bij Coffee Fresh wordt erg gelet op de duurzaamheid van onze producten. Wij hebben dan ook producten en ingrediënten in ons assortiment voorzien van een UTZ, Rainforest Alliance of Fairtrade keurmerk. Zo bent u verzekerd van verantwoorde producten. Ga daarom geen koffiemachine bij een ander bedrijf leasen, maar kies voor een gehuurde, gekochte of een op bruikleen geplaatste machine van Coffee Fresh.
fancybox loading gif