Snelle en lekkere koffie van NESCAFÉ
met de machines van Coffee Fresh

Koffie van NESCAFÉ is wereldwijd een vertrouwd merk. Met NESCAFÉ koffie zorgt u er altijd voor dat uw werknemers en/of klanten genieten van hun dagelijkse kopje koffie. Coffee Fresh is een Total Solution Operator van NESCAFÉ, daarom bieden wij een complete lijn koffiemachines en ingrediënten van NESCAFÉ in ons assortiment.

NESCAFé koffiemachines

Nieuwe koffie van NESCAFÉ – NESCAFÉ Alegria
NESCAFÉ introduceert een nieuw koffieconcept: NESCAFÉ Alegria. Dit nieuwe concept bestaat uit een ruim assortiment van kwalitatieve koffies, melk, cacao, bekers, suiker- en melksticks en meer. U heeft met dit concept de keuze uit flexibele en betrouwbare koffiemachines. U kunt rekenen op service op maat van een wereldwijd vertrouwd merk.

Koffie van NESCAFÉ in uw bedrijf
Als u de koffie van NESCAFÉ graag in uw bedrijf wilt aanbieden, hoeft u alleen maar uw favoriete machine te kiezen en een informatie- of contactaanvraag bij ons in te dienen. Wij voorzien u dezelfde werkdag nog van informatie over de betreffende machine en de mogelijkheden die Coffee Fresh u kan bieden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gehele machinepark door ons te laten verzorgen. Wij komen dan op afgesproken tijdstippen langs en verzorgen alles omtrent de koffie van NESCAFÉ.


fancybox loading gif