NESCAFÉ koffiemachine van Coffee Fresh

Onze NESCAFÉ koffiemachines zijn allemaal van de uitstekende kwaliteit die u van zowel NESCAFÉ als Coffee Fresh kunt verwachten. U kunt genieten van de echte A-merk kwaliteit. Deze kwaliteit kunt u goed gebruiken om u en uw collega’s van hun dagelijkse kopje koffie te voorzien. Of u nu in een kleinere zorginstelling werkt of voor de overheid, voor elk bedrijf hebben wij een geschikte NESCAFÉ koffiemachine in ons assortiment. U zult de voordelen ervaren van Coffee Fresh als Total Solution Operator.

Het NESCAFÉ plan
Naast de kwaliteit van de NESCAFÉ koffiemachines, denkt NESCAFÉ ook aan het milieu en de mensen die de koffie verbouwen. Daarom heeft NESCAFÉ het NESCAFÉ plan opgezet. Dit houdt in dat in de gehele productie, van koffie verbouwen tot koffie consumeren, eerlijk verloopt. De boeren krijgen een eerlijke prijs en worden geholpen bij nieuwe technieken en middelen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het milieu. Voor meer informatie kunt u HIER kijken.

NESCAFÉ Alegria koffiemachines
Het nieuwe concept van NESCAFÉ is de NESCAFÉ Alegria. Dit concept heeft een breed aanbod van kwalitatieve cacao, melk en uiteraard koffie. Bij NESCAFÉ Alegria heeft u de keuze uit uiterst betrouwbare NESCAFÉ Alegria koffiemachines, een wereldwijd vertrouwd merk en service op maat.

Voor meer informatie over onze NESCAFÉ Alegria koffiemachines en andere ingrediënten en producten kunt u contact met ons opnemen.
fancybox loading gif