Professionele koffieautomaat nodig?

Professionele koffieautomaat nodig? Coffee Fresh is uw partner als het gaat om koffieautomaten op het werk. Wij hebben een groot aanbod professionele koffieautomaten en voorzien u graag van het beste advies, aansluitend op uw bedrijfssituatie. Werkt u in de zakelijke dienstverlening of bij een financiële instelling? Dan willen u en uw collega’s uiteraard de beste kwaliteit koffie bieden. Uit de professionele koffieautomaten van Coffee Fresh.

De professionele koffieautomaten van Coffee Fresh
Wij hebben diverse professionele koffieautomaten in ons assortiment. Zo hebben wij koffiebonen machines, NESCAFÉ automaten, instant automaten, illy machines en freshbrew automaten. Voor elke smaak hebben wij een geschikte koffieautomaat. Voor grote en kleine organisaties hebben wij professionele koffieautomaten die in iedere situatie ingezet kunnen worden.

Meerdere smaakvariaties
Onze professionele koffieautomaten hebben allemaal diverse smaakvariaties. Zo kunt u uiteraard de ‘normale’ koffie zwart krijgen, maar ook cappuccino’s, espresso’s en chocolademelk is vaak een mogelijkheid. Tevens beschikken onze automaten over meerdere functionaliteiten als het gaat om bijvoorbeeld gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
fancybox loading gif