Showroom

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk een goede kop koffie is voor jou en je medewerkers.
Daarom nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk bezoek aan een van onze showrooms, om je onder het genot van een kop koffie te voorzien van het beste advies.

Coffee Fresh in Drempt

Adres: Rijksweg 20a, Drempt

De hoofdvestiging van Coffee Fresh is te vinden in Drempt. Hier hebben wij een grote, moderne en stijlvolle showroom met vele koffieautomaten en verschillende koffiemelanges. Tijdens een gesprek met één van onze medewerkers kun je zelf beoordelen welke koffie en welke automaat het beste bij je organisatie past.

Coffee Fresh in Enschede

Adres: Josink Esweg 55, Enschede

Eind 2014 is Coffee Fresh Veda in Enschede verhuisd naar een nieuw onderkomen met een nieuwe showroom. Deze showroom geeft je de mogelijkheid om koffieautomaten te bekijken en natuurlijk onze koffie te proeven. Daarnaast hebben wij ook snoep-, frisdrank- en waterautomaten in deze showroom staan. Coffee Fresh Veda is gemakkelijk te bereiken door de ideale ligging aan de rand van Enschede. Zo bent je vanaf de snelweg binnen 2 minuten bij onze showroom.

Coffee Fresh in Breukelen

Adres: De Corridor 27, Breukelen

Met trots hebben wij in juni 2015 onze nieuwe Coffee Fresh vestiging in Breukelen geopend. Vanuit deze vestiging met showroom kunnen wij je in het midden en westen van Nederland nog beter van dienst zijn. Nu en in de toekomst willen wij tijd nemen om met jou tot de juiste koffievoorziening voor je organisatie te komen. De centrale ligging van deze showroom aan de A2 maakt het gemakkelijk om onze koffie te proeven.