Stage en afstuderen

Een stage of afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen.

Welkom in de wereld van koffie!

Een stage of afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Bij ons zijn er vaak mogelijkheden om jezelf als student verder te ontplooien. Hierbij kan jij je stage of afstuderen tot een echt succes maken, je hebt het zelf in de hand!

Wil jij de techniek achter de koffieautomaat leren kennen?

Binnen onze technische dienst hebben wij een mooie plek voor een BBL student. Je gaat mee met de service-/plaatsingsmonteur voor het installeren en afstellen van koffieautomaten en leert zo de techniek kennen. Daarnaast leer je zo efficiënt mogelijk storingen op te lossen.
Bij Coffee Fresh staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. Dat is een belangrijk speerpunt van het bedrijf. Want hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Coffee Fresh biedt jou een uitdagende stage in een dynamisch, gezond en groeiend bedrijf. Coffee Fresh wil graag investeren in jouw toekomst en je de kans geven om jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?

 Een leergierige bbl-student;
 affiniteit met techniek (en koffie);
 klant- & servicegerichtheid.

Wat krijg je?

 Een uitdagende werkplek;
 leuke collega's;
 heel veel kennis met betrekking tot koffie en techniek.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Email dan je motivatie en voeg je CV als bijlage toe. Heb je vragen of wil je aanvullende informatie neem dan gerust contact op met Floortje Kroon (HR adviseur).

Telefoon: 0313 48 32 22
Mobiel: 06 82 39 38 01
Whatsapp: 06 82 39 38 01
E-mail: vacature@cf.nl
Linkedin

Ander vakgebied?

Wij staan open voor nieuw talent en goede mensen. Daarom zijn wij vaak op zoek naar mbo/hbo studenten die ervaring willen op doen in de koffiebranche. Coffee Fresh is een interactieve en flexibele speler met uitdagingen in verschillende interessegebieden. Ben je geïnteresseerd, email dan je motivatie en CV als bijlage toe. Heb je vragen of wil je aanvullende informatie neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, via telefoonnummer: 0313-48 32 22.