Tijd voor Coffee Fresh

Wij zijn dé totaalleverancier voor de koffievoorziening.

 
In bijna 100 jaar zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote speler in Nederland. Onze ruime ervaring staat garant voor een deskundige aanpak voor de meest optimale invulling van je drankenvoorziening.

Met onze koffiemerken, automaten en technische service bieden wij een ijzersterke combinatie om binnen iedere organisatie een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken.
Foto van Bojoura, new business
Servicecencept  is onder te verdelen in koffieautomaten, producten en technische service
Wij hebben al jarenlang een passie voor koffie. Deze beleving willen wij graag delen met onze klanten en uitstralen in de facilitaire service die wij leveren. Wij streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kwaliteit en tevredenheid staan hierin centraal.

Het serviceconcept van Coffee Fresh is onder te verdelen in drie onderdelen: 

Onze missie

‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen – vanuit onze vijf vestigingen – met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’. Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’

Onze ambassadeurs

Wij werken met passie, trots en plezier voor onze klanten. Wij kunnen met trots mededelen dat wij duizenden klanten in Nederland voorzien van onze hoogwaardige en persoonlijke service, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van onze producten en diensten rondom de koffievoorziening. Een greep uit ons klantenbestand:
fancybox loading gif