Even voorstellen...

Leuk dat je interesse toont in Coffee Fresh!

 

Ik ben Jolien Eltink, accountmanager en werk al bijna 20 jaar voor het leukste bedrijf in de Achterhoek. Bij Coffee Fresh vind je gedreven mensen die naast heel veel plezier in hun werk, altijd wat extra’s willen doen voor elkaar en voor onze klanten.

Met onze passie voor koffie en duurzame producten, hopen wij onze klanten enthousiast te maken. Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing en adviseren je graag op het gebied van koffie.
Welkom

Jarenlange ervaring

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

 

100 miljoen kopjes koffie per jaar


 

Beoordeeld met een 8,6


 

Passie voor koffie


 

130 medewerkers

 

Actief in heel Nederland


 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

5 showrooms in NL


 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt

Voor mij maken de mensen achter de koffie, het verschil. We zijn trots dat wij een inclusieve organisatie zijn waarbij iedereen tot zijn recht komt. Hierdoor werken wij met een diverse club mensen, wat het werk juist extra leuk maakt. Ook het persoonlijke contact met onze klanten maakt mijn werk elke dag opnieuw een feestje!

Graag vertel ik je meer over Coffee Fresh onder het genot van een kop koffie.

Koffie-groet, Jolien

Mijn contactgegevens
Connecten op LinkedIn
Stuur een email: J.Eltink@cf.nl
fancybox loading gif