Even voorstellen...

Enthousiast, gedreven en een echte koffieliefhebber… dat ben ik!

 

Mijn naam is Rutger Trenning, sinds 2007 werkzaam voor Coffee Fresh. Als ervaren accountmanager denk ik graag met u mee als het gaat om koffieadvies op maat.

Regelmatig ben ik bij u in de buurt te vinden en zou het erg leuk vinden om persoonlijk kennis te maken. Ik ben dan ook erg benieuwd, hoe drinkt u de koffie het liefst?
Welkom

Jarenlange ervaring

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

 

100 miljoen kopjes koffie per jaar


 

Beoordeeld met een 8,6


 

Passie voor koffie


 

130 medewerkers

 

Actief in heel Nederland


 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

5 showrooms in NL


 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt

Duurzaam en MVO

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Klimaat en energie, gezondheid en samenleving, mobiliteit en service, automaten en assortiment en afvalbeheersing, zijn de vijf basispijlers van Close Future en daarmee de bouwstenen van onze duurzame strategie.
Met focus op een volledig duurzaam assortiment koffie, thee en gerelateerde producten, bieden wij een onderscheidend bekerconcept en de mogelijkheid tot recycling van uw drinksysteem en de koffiedrab. Sociaal ondernemen zit Coffee Fresh in het bloed. Wij promoten actief de inzet van medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Van ISO 9001 tot UTZ en van Fairtrade tot de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO trede 3), wij hebben veel certificaten die wij met trots aan iedereen presenteren.

Maak kennis met aantal van mijn klanten...

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten en neem u dan graag mee in de smaakvolle wereld van koffie!

Koffie-groet, Rutger

Mijn contactgegevens
Connecten op LinkedIn
Stuur een email: R.Trenning@cf.nl
fancybox loading gif