Welkom bij de Coffee Fresh Academy

Bij Coffee Fresh staat de mens centraal. Onze organisatie is mede een succes dankzij de kennis en vaardigheden van onze collega’s. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze nieuwe medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Daarom hebben wij de Coffee Fresh Academy opgericht.

De Coffee Fresh Academy

Binnen de Coffee Fresh Academy leiden wij onze eigen nieuwe collega's op. De Coffee Fresh Academy is voor iedereen die gemotiveerd is bij ons bedrijf te werken, ongeacht ervaring of leeftijd, maar met enthousiasme en liefde voor koffie! Je bent hier welkom als student, leerling en zij-instromer. Met of zonder vooropleiding, bij Coffee Fresh kijken wij naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen!

BBL leerwerkplek in de Achterhoek

Wij bieden meerdere BBL-trajecten aan voor de MBO opleiding mechatronica niveau 2 of niveau 3 en MBO opleiding logistieke medewerker niveau 2. Wil je niet meer naar school en toch aan het werk in de techniek of logistiek, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden van een maatwerktraject.

Technische BBL leerwerkplek

Wij bieden BBL-trajecten aan voor de MBO opleiding mechatronica niveau 2 of niveau 3. Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf met eigen praktijkopleider en hebben alles in huis om jou op te leiden tot servicemonteur.

Logistieke BBL leerwerkplek

Wij bieden ook leerwerktrajecten voor de MBO opleiding logistiek medewerker niveau 2. We hebben alle kennis en ervaring om je op te leiden op het gebied van verschillende logistieke vakvaardigheden. 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt bij Coffee Fresh begeleiding, ruimte en tijd voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Naast maatwerk en de BBL-trajecten investeren wij ook graag op andere manieren in nieuwe medewerkers. Zo kun je ook aan de slag als HBO student of afstudeerder. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de afstudeeropdracht voor zowel de student als het bedrijf van toegevoegde waarde is. Zelfontplooiing en kennisoverdracht zijn hierin sleutelwoorden. Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, (afgestudeerde) studenten te helpen bij hun start op de arbeidsmarkt.
Lachende medewerker in het magazijn

Werken bij Coffee Fresh

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Onze medewerkers hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie, die ze graag met je delen.

 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

Actief in heel Nederland


 /   

70% / 30%

 

Sterk groeiende organisatie


 

130 medewerkers


 

5 showrooms in NL

Enthousiast geworden? Ga bij ons aan de slag.

Neem contact op met HRM


Meer weten over werken bij Coffee Fresh?

Neem dan contact op met Floortje Kroon (HRM).

Telefoon: 088 000 209
Mobiel: 06 82 39 38 01
Whatsapp: 06 82 39 38 01
E-mail: vacature@cf.nl
Linkedin

fancybox loading gif