Werken bij Coffee Fresh

Wij zorgen voor de beste kop koffie op de werkvloer

Wat maakt Coffee Fresh nu tot Coffee Fresh?

Daarop is maar één antwoord mogelijk: de medewerkers. Mensen met hart voor de zaak. Want hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. Onze medewerkers zijn het visitekaartje van Coffee Fresh! Mede door jou kan de klant genieten van de beste kop koffie op de werkvloer.


persoonlijk

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten; een persoonlijke benadering door betrokken medewerkers.doen wat wij beloven

Wij zijn goed in wat wij doen en maken waar wat wij beloven.meedenken

Wij denken mee in klantspecifieke oplossingen en geven daarbij onafhankelijk en objectief advies.familiebedrijf

Wij zijn een financieel gezond Achterhoeks familiebedrijf met gevoel voor humor.

Hoe is het om te werken bij Coffee Fresh?

Bij ons ken je al je 85 collega’s, ze staan voor je klaar en je weet bij wie je moet zijn voor vragen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

Naast werken is er ook tijd voor lol, de jaarlijkse bbq en kerstborrel zijn bij uitstek de momenten om je collega’s nog beter te leren kennen. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging leuke activiteiten voor het hele gezin.

Ook worden er jaarlijks sportieve activiteiten georganiseerd, waar je natuurlijk aan mee kan doen. Of je nu graag de 10 km of 5 km loopt tijdens de Keppelrun of gewoon gezellig een keer mee gaat bootcampen. Samen sporten is gewoon leuker.

werken bij Coffee Fresh

De Coffee Fresh Academy

Binnen de Coffee Fresh Academy leiden wij onze eigen nieuwe collega's op. De Coffee Fresh Academy is voor iedereen die gemotiveerd is bij ons bedrijf te werken, ongeacht ervaring of leeftijd, maar met enthousiasme en liefde voor koffie! Je bent hier welkom als student, leerling en zij-instromer. Met of zonder vooropleiding, bij Coffee Fresh kijken wij naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen!

Werken bij Coffee Fresh

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Onze medewerkers hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie, die ze graag met je delen.

 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

Actief in heel Nederland


 /   

70% / 30%

 

Sterk groeiende organisatie


 

130 medewerkers


 

5 showrooms in NL

Enthousiast geworden? Ga bij ons aan de slag.

Neem contact op met HRM


Meer weten over werken bij Coffee Fresh?

Neem dan contact op met Floortje Kroon (HRM).

Telefoon: 088 0000 209
Mobiel: 06 82 39 38 01
Whatsapp: 06 82 39 38 01
E-mail: vacature@cf.nl
Linkedin

fancybox loading gif