Onze zorg oplossingen

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Coffee Fresh in de zorg

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen de zorgbranche. Soms is er behoefte aan snel en veel koffie, soms is er tijd om te genieten van een heerlijke cappuccino of espresso. Coffee Fresh heeft voor elk moment een oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.
Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op twee vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door DHL.

Juist in de zorg is er 24/7 behoefte aan koffie. Daarom is het belangrijk dat u voor een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking. En mocht uw automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst als het moet binnen 2 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.

deze zorginstellingen gingen u voor:

Logo Saxenburgh
Logo Dijklander Ziekenhuis
Logo Federatie Medisch Specialisten
Logo GGD Regio Utrecht
Logo Amaris Theodotion
logo Calder Holding
logo Flevoziekenhuis
logo Siza

Waarom kiezen voor Coffee Fresh
in de zorg


  • Standaard 4-uursservice en zaterdagservice
  • Advies op maat
  • Breed assortiment
  • 24/7 producten bestellen in onze webshop

Hiernaast ziet u een greep uit onze oplossingen voor de zorg, maar wij hebben natuurlijk veel meer mogelijkheden.

fancybox loading gif