Coffee Fresh beker

Coffee Fresh koffiebekers met PE-coating

Onze Coffee Fresh bekers zijn koffiebekers met PE-coating. De bekers zijn gemaakt van FSC-karton en worden CO2-neutraal geproduceerd. In samenwerking met Climate Neutral Group wordt de vrijkomende CO2 geneutraliseerd door te investeren in wereldwijde neutralisatieprojecten.
Coffee Fresh beker

Levenscyclus

van een Coffee Fresh beker

Levenscyclus van de Coffee Fresh beker

Waarom kiezen voor de Coffee Fresh beker?

Meermaals gebruik van beker

Meermaals gebruik

Op onze bekers staat een bedrukking om de gebruiker te stimuleren de bekers meerdere keren te gebruiken. Je kunt ze makkelijk drie keer gebruiken. Dat levert dus een potentiƫle besparing op van 67%.
CO2 neutraal ophalen

FSC-karton

Coffee Fresh bekers zijn gemaakt van FSC-karton. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dit is het officiële keurmerk voor verantwoord bosbeheer. De meest milieuvriendelijke kartonsoort dus.
CO2-neutraal geproduceerd

CO2-neutraal geproduceerd

De bekers worden CO2-neutraal geproduceerd. In samenwerking met Climate Neutral Group wordt de vrijkomende CO2 geneutraliseerd door te investeren in wereldwijde neutralisatieprojecten.

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Toch liever koffiebekers recyclen? Kies dan voor onze Close Future bekers. Met de Close Future bekers, deze wijze van produceren en recyclen plus de steun aan de Coffee Fresh Foundation maken wij een stap richting een duurzame toekomst!

Ontdek het zelf, als je koffie drinkt uit een beker die 100% recyclebaar is, dan smaakt-ie nog nét een tikje lekkerder. Zo werkt dat nou eenmaal. Meer smaak, minder afval. Kleine moeite, groot plezier.
Close Future, the Coffee Fresh foundation
fancybox loading gif