Coffee Fresh bio beker

Coffee Fresh bio koffiebekers met PLA-coating

Onze Coffee Fresh bekers zijn 100% biologisch afbreekbare bekers en hebben een PLA-coating die wordt gemaakt van jaarlijks hernieuwbare bronnen zoals mais. De koffiebekers zijn gemaakt van FSC-karton en worden CO2-neutraal geproduceerd. In samenwerking met Climate Neutral Group wordt de vrijkomende CO2 geneutraliseerd door te investeren in wereldwijde neutralisatieprojecten.
Coffee Fresh bio koffiebekers met PLA-coating

Levenscyclus

van een Coffee Fresh bio beker

Levenscyclus van de Coffee Fresh bio beker

Waarom kiezen voor de Coffee Fresh bio beker?

Meermaals gebruik van beker

Meermaals gebruik

Op onze bekers staat een bedrukking om de gebruiker te stimuleren de bekers meerdere keren te gebruiken. Je kunt ze makkelijk drie keer gebruiken. Dat levert dus een potentiële besparing op van 67%. 
CO2 neutraal ophalen

FSC-karton

Coffee Fresh bio bekers zijn gemaakt van FSC-karton. Dit is het officiële keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Bovendien zijn Coffee Fresh bio bekers voorzien van een PLA-coating (polyactide). Dit is een volledig afbreekbare “bioplastic” coating. Dat maakt dat onze bekers 100% biologisch afbreekbaar zijn.
CO2-neutraal ophalen

CO2-neutraal geproduceerd

De bekers worden CO2-neutraal geproduceerd. In samenwerking met Climate Neutral Group wordt de vrijkomende CO2 geneutraliseerd door te investeren in wereldwijde neutralisatieprojecten.

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Toch liever koffiebekers recyclen? Kies dan voor onze Close Future bio bekers. Met de Close Future bio bekers, de wijze van produceren en vergisten plus de steun aan de Coffee Fresh Foundation, maken wij een stap richting een duurzame toekomst!
Close Future, the Coffee Fresh foundation
fancybox loading gif