naast de koffie

Met de naam Clean Fever presenteren wij onze reinigingsmiddelen als onderdeel van ons Coffee Fresh label. De producten van Clean Fever worden door onze klanten geprezen om hun optimale schoonmaakgemak en de prijskwaliteitverhouding.

Clean Fever handzeep

Deze Clean Fever handzeep voorzien van het Europees Ecolabel reinigt en verzorgt de huid op milde wijze. Door de hydraterende eigenschappen drogen je handen niet uit en blijft de huid lekker zacht.
Coffee Fresh handzeep met eco label
Clean Fever Multireiniger voor universeel gebruik

Clean Fever multireiniger

Clean Fever multireiniger voor universeel gebruik. Een ideale gebruiksklare reiniger geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken, zoals de buitenkant van koffiemachines. Clean Fever multireiniger verwijdert gemakkelijk vet, vuil en zeepresten en is ook geschikt voor in keuken.

Clean Fever koffieautomaatreiniger

Onze Clean Fever koffieautomatenreiniger is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van koffiezetapparaten. Het verwijdert op effectieve wijze hardnekkige kalkaanslag. De Clean Fever koffieautomatenreiniger is geschikt voor alle gangbare koffieautomaten, maar echter niet voor machines met aluminium onderdelen.
Clean Fever koffieautomaat reiniger

Clean Fever reinigingstabletten

De Clean Fever reinigingstabletten zijn speciaal voor de onderhoudsreiniging van espressoautomaten. Het verwijdert op effectieve wijze looizuur en koffieaanslag. De tabletten zijn snel en compleet oplosbaar en daarmee goed doorspoelbaar.
fancybox loading gif