om de koffie

Onze koffie kan je presenteren in een Coffee Fresh beker of porseleinen kopje.

Kartonnen bekers CO2 neutraal

kartonnen bekers

Onze kartonnen bekers zijn vervaardigd uit hoogwaardig FSC-karton en uitermate geschikt voor het serveren van zowel koude als warme dranken. Van CO2-neutraal geproduceerde bekers tot een duurzaam circulair totaalconcept voor wegwerpbekers, wij hebben het allemaal.

100% biologisch afbreekbare bekers

100% biologisch afbreekbare bekers zijn gemaakt van karton en hebben een coating die wordt gemaakt van jaarlijks hernieuwbare bronnen zoals mais. Onze biologisch afbreekbare beker voldoet aan de Europese norm voor composteerbaarheid. Ook voor deze beker hebben wij een duurzaam circulair totaalconcept.
Onze groene 100% biologisch afbreekbare en CO2 neutrale beker
Coffee Fresh hardcup

Coffee Fresh hardcup

Onze Coffee Fresh hardcup is onze plastic hardcup beker. De Coffee Fresh hardcup is gemaakt van Polypropyleen (PP) en verkrijgbaar in 180 cc. De hardcup heeft meerdere praktische voordelen:
  • stapelbaar;
  • recyclebaar;
  • geschikt voor in de bekerdispenser;
  • geschikt voor onze volautomatische koffiemachines.
De hardcups zijn afwasbaar en herbruikbaar, dus wij adviseren je om na te denken over de schoonmaak en de recycling ervan.

Coffee Fresh porselein

Ons Coffee Fresh servies heeft een strak ontwerp dat in lijn is met onze nieuwste koffieautomaten. Het servies is uitermate geschikt voor bedrijven die hun klanten een mooie kop koffie willen presenteren. Het is een stevig, kras- en kleurvast servies en daarmee geschikt voor dagelijks gebruik. Als je je klanten en medewerkers een mooie en lekkere kop koffie of cappuccino wilt bieden, dan kies je voor Coffee Fresh koffie en ons servies.
Coffee Fresh porseleinen kopjes

bekers en bekerrecycling

Elk bedrijf heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om de keuze voor bekers of een porseleinen servies. Welk type beker het minst milieubelastend is, blijft afhankelijk van de bedrijfssituatie. Wij denken graag mee als het gaat om de keuze van bekers en bieden je graag meer informatie over onze bekers en de recycling hiervan.
fancybox loading gif