om de koffie

Onze koffie kan je presenteren in een Coffee Fresh beker of porseleinen kopje.

Kartonnen bekers CO2 neutraal

kartonnen bekers

Onze kartonnen bekers zijn vervaardigd uit hoogwaardig FSC-karton en uitermate geschikt voor het serveren van zowel koude als warme dranken. Van CO2-neutraal geproduceerde bekers tot een duurzaam circulair totaalconcept voor wegwerpbekers, wij hebben het allemaal.

100% biologisch afbreekbare bekers

100% biologisch afbreekbare bekers zijn gemaakt van karton en hebben een coating die wordt gemaakt van jaarlijks hernieuwbare bronnen zoals mais. Onze biologisch afbreekbare beker voldoet aan de Europese norm voor composteerbaarheid. Ook voor deze beker hebben wij een duurzaam circulair totaalconcept.
Onze groene 100% biologisch afbreekbare en CO2 neutrale beker
Coffee Fresh polystyreen bekers

polystyreen bekers

Door het gebruik van onze polystyreen bekers kan de belasting voor het milieu tot een minimum beperkt worden door inzameling en recycling. Doordat polystyreen een oliehoudend materiaal is kan het uitstekend gerecycled worden. Ongeveer 80% van het materiaal wordt daadwerkelijk hergebruikt. Een prachtig voorbeeld van wat je met gerecyclede automaatbekers kunt doen is onze Coffee Fresh bekerplateau.

Coffee Fresh porselein

Ons Coffee Fresh servies heeft een strak ontwerp dat in lijn is met onze nieuwste koffieautomaten. Het servies is uitermate geschikt voor bedrijven die hun klanten een mooie kop koffie willen presenteren. Het is een stevig, kras- en kleurvast servies en daarmee geschikt voor dagelijks gebruik. Als je je klanten en medewerkers een mooie en lekkere kop koffie of cappuccino wilt bieden, dan kies je voor Coffee Fresh koffie en ons servies.
Coffee Fresh porseleinen kopjes

bekers en bekerrecycling

Elk bedrijf heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om de keuze voor bekers of een porseleinen servies. Welk type beker het minst milieubelastend is, blijft afhankelijk van de bedrijfssituatie. Wij denken graag mee als het gaat om de keuze van bekers en bieden je graag meer informatie over onze bekers en de recycling hiervan.
fancybox loading gif