Animo M102
De M102 is een dubbel koffiezetapparaat voor verse filterkoffie. Met de koffiezetter kunt gelijktijdig twee kannen met koffie zetten. De koffiezetter is voorzien van 4 zelfregulerende warmhoudplaten, zodat u over een grote buffervoorraad koffie kunt beschikken voor de drukke periodes. De zettijd bedraagt ongeveer 8 minuten voor 2 volle kannen van 1,8 liter.
Kenmerken
  • Optimaal bedieningsgemak
  • Unieke kandetectie
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Handwatervulling
  • 4 zelfregulerende warmhoudplaten

Slimme voorzieningen

Animo apparatuur kan heel eenvoudig worden bediend. Slimme voorzieningen leiden u zonder problemen naar een smakelijk resultaat. Dankzij de gepatenteerde kandetectie voorkomt u dat het filter overloopt als u tijdens het zetproces de kan wegneemt om alvast een kopje koffie in te schenken. De lekstop sluit het filter af, dit voorkomt nadruppelen. Daarnaast heeft de zetapparatuur een koffie-klaarsignaal zodat u weet wanneer de koffie geschonken kan worden en tiptoetsen voor vlekkeloze bediening.
Animo MLine kandetectie
druk op knop van Animo zetsysteem

Eenvoudig in onderhoud

Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert. De handige tiptoetsen aan de bovenzijde geven u optimaal bedieningsgemak. Alles aan de Animo MLine serie is ontworpen om snel en makkelijk te kunnen schoonmaken.

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Afmetingen (hxbxd)
460 x 420 x 380 mm
Afmetingen incl. glazen kan (hxbxd)
625 x 420 x 380 mm
Zettijd
ca. 8 min. per kan
Uur capaciteit koffie
28 liter, 224 kopjes
Elektrische aansluiting
220-240V; 50-60 Hz; 3,5 kW
fancybox loading gif