Coffee Fresh 2040 serie
De Coffee Fresh 2040 serie is een exclusieve, zeer stijlvolle en complete lijn freshbrew koffiemachines. Deze machine is verkrijgbaar met een uniek brewer systeem met papierfilter of met een papierloos systeem, hierdoor wordt elk kopje koffie vers gezet. Daarnaast is het tijdens het bereiden van de koffie mogelijk om gelijktijdig water te tappen.
Kenmerken
  • Overzichtelijk touchscreen
  • Uitgerust met VIPS
  • LED-verlichting
  • Veel variatie mogelijkheden
  • Snelle kannenfunctie

Optionele onderzetkast met koud water

Om deze automaat echt compleet te maken kunnen we ook een koeler in de onderzetkast leveren voor een glaasje koud water naast de koffie of espresso. Dit is de ideale oplossing om snel en makkelijk gezond, zuiver water ter beschikking te stellen voor personeel en gasten. Zo nuttigt men minder koffie, thee en frisdranken. Dat is dus gezonder én voordeliger.

Vips functie

Onze koffiemachines zijn uitgerust met VIPS (Veromatic's Intelligent Power Saving), een energiezuinig besparingssysteem ontwikkelt door Coffee Fresh en Veromatic. Dit systeem leert automatisch wanneer de koffiemachine gebruikt wordt en bepaalt dan zelf wanneer de automaat uit- of ingeschakeld moet zijn. De extra energiebesparing t.o.v. de conventionele systemen kan oplopen tot 43%. Daarnaast maken de automaten gebruik van energiezuinige LED-verlichting om de juiste bekerpositie te communiceren.

Specificaties

Afmetingen automaat (hxbxd)
860 x 385 x 560 mm
Afmetingen onderkast (hxbxd)
845 x 385 x 445 mm
Koffie freshbrew
6,2 liter
Koffie instant/suiker
2,0 liter
Topping/Creamer
2,0 liter
Suiker
2,0 liter
Cacao
2,7 liter
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 2,1 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)