Coffee Fresh 3213
De CF 3213 is een stijlvolle espresso koffiemachine. Met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. De standaard configuratie van deze automaat is: verse bonen, cacao en topping. Door de gladde afwerking aan de binnen- en buitenzijde is deze automaat eenvoudig schoon te maken.

Strak design wordt gecombineerd met een eenvoudige bediening. De CF 3213 is vormgegeven met 8 gekleurde, LED verlichte, keuzetoetsen. Voor 7 heerlijke smaakvariaties én heet water voor thee of soep. Deze koffieautomaat beschikt over een apart uitgiftepunt voor geheel gescheiden heet water uitgifte.

Deze CF 3213 kan eenvoudig bijgevuld worden, zonder de deur van de automaat te openen. De automaat beschikt over een van buiten uitneembare lekbak met optische lekbaksensor. Bovendien is de lekbak uitgerust met golfbrekers om morsen te voorkomen. De CF 3213 heeft een extra grote afvalbak en een makkelijk te activeren spoelprogramma.
Kenmerken
 • Overzichtelijke toetsen
 • 7 variatiemogelijkheden
 • Eenvoudig bij te vullen
 • Lekbak met optische lekbaksensor
 • Grote afvalcapaciteit
 • Opklapbaar koprooster

Ontdek onze heerlijke CF espresso bonen

Een smaakvolle espresso uit deze koffieautomaat begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen. Wij bieden u een ruime keuze uit koffiemelanges gecertificeerd met een Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast hebben wij een aantal soorten met het Fairtrade keurmerk.

Ruime keus in koffie en smaakvariaties

 • CF espresso   espresso
 • CF café creme   café crème
 • CF cappuccino   cappuccino
 • CF café au lait   café au lait
 • CF latte macciato   latte macchiato
 • CF wiener melange   wiener melange
 • CF cacao   chocolademelk
 • CF heet water   heet water
CF 3213 heeft een eenvoudige intuïtieve bediening

Aandacht voor details

De Coffee Fresh 3213 is ontworpen met aandacht voor elk detail. Wensen en eisen uit de markt zijn gecombineerd met de ervaring en kennis om een machine te ontwikkelen die eigentijds en esthetisch is en tijdloos design heeft.

Eenvoudige intuïtieve bediening

Strak design wordt gecombineerd met een eenvoudige intuïtieve bediening, ideaal voor ‘first-time users’. De CF 3213 is vormgegeven met 8 gekleurde, LED verlichte, keuzetoetsen. Voor 7 heerlijke smaakvariaties én heet water voor thee of soep.

Gescheiden heet wateruitgifte

Ondanks het compacte formaat is deze koffiemachine groots in prestaties. De CF 3213 beschikt over een apart uitgiftepunt voor geheel gescheiden heet water uitgifte. Een druppel koffie in het water is uitgesloten.

Gemak en schoonmaak

De CF 3213 kan eenvoudig bijgevuld worden, zonder de deur van de machine te openen. De machine beschikt over een van buiten uitneembare lekbak met optische lekbaksensor. Bovendien is de lekbak uitgerust met golfbrekers om morsen te voorkomen. De CF 3213 heeft een extra grote afvalbak en een makkelijk te activeren spoelprogramma. 

Optionele watertank

De automaat zal doorgaans op de waterleiding worden aangesloten, maar voor locaties zonder vaste wateraansluiting is het mogelijk om te kiezen voor een versie met een handmatig vulbare watertank. Deze watertank van 4 liter is volledig geïntegreerd in de machine.
De CF 3213 beschikt over een optionele watertank

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Koffie bonen
3,1 liter (ca. 129 kopjes*)
Topping
1,6 liter
Cacao
1,6 liter
Watertank handwater
4,0 liter
 
*Op basis van een gemiddelde adviesdosering van 8 gram per kopje.

Afmetingen

 
Afmetingen automaat (hxbxd)
625 x 305 x 430 mm

Reiniging

 
Instructievideo
Quick guide
Quick guide versie vanaf 2023

Aansluitgegevens

 
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 1,2 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)
Aansluitvoorwaarden
fancybox loading gif