Coffee Fresh 3344 serie
Perfectie, precisie en professionaliteit komen samen in deze zakelijke espressomachine. De CF 3344 bereidt eenvoudig koffiespecialiteiten van de beste kwaliteit van heerlijke verse koffiebonen. Met één druk op de knop maalt de CF 3344 verse koffiebonen en zet hiermee een heerlijk kopje koffie, espresso of andere koffievariatie. Het touchscreen van de CF 3344 zorgt voor een duidelijke hand-oog coördinatie door gebruik te maken van een combinatie van zowel tekst als koffie iconen. Het scherm maakt de bediening ook voor nieuwe gebruikers uitermate eenvoudig en volledig intuïtief. De lekbak, het binnenpaneel van de deur en de twee koproosters zijn gemaakt van gerecycled plastic.
Kenmerken
  • Overzichtelijk full colour touchscreen
  • Uitgerust met VIPS
  • LED-verlichting
  • Veel variatie mogelijkheden
  • Kan koffie en kopje heet water tegelijk
  • Enkele of dubbele kop koffie
  • Kannensensoren
  • Deel van machine gemaakt van gerecycled plastic

Ontdek onze heerlijke CF espresso bonen

Een smaakvolle espresso uit deze koffieautomaat begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen. Wij bieden u een ruime keuze uit koffiemelanges gecertificeerd met een Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast hebben wij een aantal soorten met het Fairtrade keurmerk.

Dubbele kop is gemakkelijk in te stellen

Deze koffiemachine is heel veelzijdig. De gebruiker heeft de mogelijkheid te kiezen tussen een grote of kleine kop. Maar je kan ook met één druk op de knop kan je kiezen voor een enkele of dubbele kop koffie, cappuccino of één van de andere koffievariaties.

Koud water module

Deze koffiemachine is optioneel aan te vullen met een koud water module in de onderzetkast. Er is geen extra waterautomaat meer nodig om de gebruiker te voorzien van een glaasje koud water naast koffie of andere consumpties.
Dubbele kop functie

Koffie en water tegelijk

De koffiemachine stelt je in staat om tegelijkertijd koffie én water te tappen, zowel koud als heet water. De machine stelt je ook in staat om tegelijkertijd een kan koffie én een kopje heet water te tappen. Deze unieke functies bevorderen de snelheid van consumpties tappen.

Instelbare kannenfunctie

De instelbare kannenfunctie is ideaal voor vergadermomenten. Met een uitgiftehoogte van maximaal 19,5 cm passen de meeste kannen onder deze koffiemachine. De kannenfunctie kan daarnaast zowel voor koffie als voor heet of koud water gebruikt worden.
tegelijkertijd koffie én water te tappen

7-inch touchscreen met swipe functie

Met het 7-inch full colour touchscreen is het menu overzichtelijk en daardoor ook uitermate gebruiksvriendelijk. Door eenvoudigweg te ‘swipen’ tussen de twee pagina’s kunnen alle consumpties worden gekozen.

Talen en voedingswaarde

Je kunt de ingestelde taal op het scherm wijzigen naar Duits, Engels, Frans of Nederlands. Daarnaast is deze machine optioneel uitgerust met informatie over allergenen en voedingswaarde. Tijdens het selectieproces kan de gebruiker met één druk op het scherm deze informatie opvragen.
7-inch touchscreen met swipe functie

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Kanfunctie
Gescheiden wateruitgifte
Sterkte regeling
Automatisch spoelprogramma

Capaciteit

 
Koffie bonen
4,8 liter (ca. 200 kopjes*)
Koffie instant
2,0 liter (ca. 313 kopjes**)
Topping/Creamer
2,0 liter
Suiker
2,0 liter
Cacao
2,0 liter
 
*Op basis van een gemiddelde adviesdosering van 8 gram per kopje.
**Op basis van een gemiddelde adviesdosering van 1,6 gram per kopje.

Optionele onderzetkast

 
CF onderzetkast met bakjes
CF onderzetkast dicht

Afmetingen

 
Afmetingen automaat (hxbxd)
840 x 350 x 590 mm
Afmetingen onderkast (hxbxd)
945 x 350 x 390 mm

Gebruikershandleiding

 
Gebruikershandleiding

Reiniging

 
Instructievideo
Quick guide

Aansluitgegevens

 
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 2,25 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)
Aansluitvoorwaarden
Tellerstanden uitlezen
Screensavers aanpassen
fancybox loading gif