Coffee Fresh 340 serie
De Coffee Fresh 340 serie is een innovatieve en complete lijn espresso koffieautomaten. Het voorverwarmde robuuste RVS zetsysteem staat garant voor een exclusieve kwaliteit espresso geserveerd op de juiste temperatuur. Voor elke koffiebereiding worden bonen geruisloos vers gemalen en onder hoge druk in het zetsysteem samengeperst. Naast koffie en espresso kunt u ook genieten van bijvoorbeeld: cappuccino, latte macchiato, café au lait, chocolade(melk), koffiechoc, cappuccino speciaal en natuurlijk ook van heet water voor thee.
Kenmerken
  • Overzichtelijk touchscreen
  • Uitgerust met VIPS
  • Veel variatie mogelijkheden

Optionele onderzetkast met koud water

Om deze automaat echt compleet te maken kunnen we ook een koeler in de onderzetkast leveren voor een glaasje koud water naast de koffie of espresso. Dit is de ideale oplossing om snel en makkelijk gezond, zuiver water ter beschikking te stellen voor personeel en gasten. Zo nuttigt men minder koffie, thee en frisdranken. Dat is dus gezonder én voordeliger.

Vips functie

Onze koffiemachines zijn uitgerust met VIPS (Veromatic's Intelligent Power Saving), een energiezuinig besparingssysteem ontwikkelt door Coffee Fresh en Veromatic. Dit systeem leert automatisch wanneer de koffiemachine gebruikt wordt en bepaalt dan zelf wanneer de automaat uit- of ingeschakeld moet zijn. De extra energiebesparing t.o.v. de conventionele systemen kan oplopen tot 43%. Daarnaast maken de automaten gebruik van energiezuinige LED-verlichting om de juiste bekerpositie te communiceren.

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Afmetingen automaat (hxbxd)
875 x 350 x 540 mm
Afmetingen onderkast (hxbxd)
840 x 350 x 540 mm
Koffie bonen
6,0 liter
Koffie instant
2,0 liter
Topping/Creamer
2,0 liter
Suiker
2,0 liter
Cacao
2,0 liter
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 3,3 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)

Optionele onderzetkast

 
CF onderzetkast rond met bakjes
CF onderzetkast rond dicht