Coffee Fresh espresso 314
De CF espresso 314 is een compacte volautomatische espresso koffieautomaat.

Deze automaat biedt een ruime keuze koffievariaties, allemaal vers gezet. Dankzij het eenvoudig te bedienen 7” full colour touchscreen, is het makkelijk de gewenste keuze te maken. De automaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en door de gladde afwerking eenvoudig schoon te maken.

De koffiemolen van Zwitserse kwaliteit is geschikt voor twee bonensoorten en biedt altijd de juiste maling en biedt door Flexi Grind altijd de juiste maling van de koffiebonen voor iedere koffievariatie (fijn/grof) aan. Gebruik bijvoorbeeld een licht gebrande boon voor een overheerlijke koffie en een krachtige, donker gebrande boon voor een cappuccino.
Kenmerken
 • Overzichtelijk 7" full colour touchscreen
 • Altijd juiste maling door Flexi Grind
 • HOT Start principe
 • Zwitserse koffiemolen
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • 2 kopjes koffie tegelijk zetten
 • 92% van de onderdelen is recyclebaar

Ontdek onze heerlijke CF espresso bonen

Een smaakvolle espresso uit deze koffieautomaat begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen. Wij bieden u een ruime keuze uit koffiemelanges gecertificeerd met een Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast hebben wij een aantal soorten met het Fairtrade keurmerk.

Ruime keus in koffie en smaakvariaties

 • CF café creme   café crème
 • CF espresso   espresso
 • CF espresso   caffè latte
 • CF cappuccino   cappuccino
 • CF dubbele espresso   dubbele espresso
 • CF ristretto   ristretto
 • CF chocomelk   chocolademelk
 • CF koffie choc   koffie choc
 • CF latte macciato   latte macchiato
 • CF heet water   heet water

Zwitserse kwaliteitsmolen

De unieke Zwitserse kwaliteitsmolen beschikt over Flexi Grind. Dit garandeert de juiste maling van de koffiebonen voor iedere koffievariatie (fijn/grof). Het zorgt dus altijd voor de hoogste ‘in cup quality’ per drank.

Smaken verschillen

De koffiemolen van Zwitserse kwaliteit is geschikt voor twee bonensoorten. Gebruik bijvoorbeeld een licht gebrande boon voor een overheerlijke koffie en een krachtige, donker gebrande boon voor een cappuccino. De Coffee Fresh espresso 314 beschikt ook over een sterkteregelaar, waardoor de sterkte van de koffie zelf in te stellen is. Zo drink je altijd jouw favoriete kop koffie.

Dubbele uitgifte

Ondanks het compacte formaat is deze koffiemachine groots in prestaties. De CF espresso 314 heeft een opklapbaar koprooster, met plaats voor 1 of 2 kopjes. Daarnaast heeft deze koffiemachine een dubbele uitloop voor het tegelijk zetten van twee kopjes koffie.
CF espresso 314 met dubbele uitloop voor zetten van twee kopjes koffie
De CF espresso 314 is een echte blikvanger op kantoor

Een blikvanger op elk kantoor

De veelzijdige Coffee Fresh espresso 314 is dé volautomatische koffiemachine voor kantoor, kantine, showroom, winkels en horeca. Het compacte formaat past in elke locatie en het trendy design nodigt uit om een koffiespecialiteit te bereiden. Dankzij het eenvoudig te bedienen 7” full colour touchscreen, is het makkelijk de gewenste keuze te maken.

Uniek design

De automaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en door de gladde afwerking eenvoudig schoon te maken. Het hoogglans zwarte design is zeer aantrekkelijk en door deze luxe uitstraling is het plaatje in elk interieur.

Swiss made techniek

De CF espresso 314 is een veelzijdige maar compacte koffiemachine die perfect past in een kantoor omgeving. Met deze machine haal je echt Zwitserse kwaliteit in huis.

Minder warmteverlies

De 16 grams zetgroep is ideaal voor een dubbele kop koffie. De kunststof zetgroep wordt al jaren gebruikt in verschillende koffiemachines en bewijst zich keer op keer. De kunststof onderdelen, zoals de zetgroep en het ventielblok zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen voor minder warmteverlies. Daardoor is je kop koffie of espresso altijd op temperatuur.

Hot-Start

Deze koffiemachine is niet voorzien van een boiler, maar van een verwarmingselement met Hot-Start. Je koffie is altijd op de juiste temperatuur, vanaf de eerste kop. Bij het zetten van een espresso of een koffie met een verse koffiebonen machine is het belangrijk dat de druk perfect is. Door de stille maar krachtige rotatiepomp is er een stabiele druk met contante flow, wat resulteert in de beste in-cup kwaliteit.
Met de CF espresso 314 haal je echt Zwitserse kwaliteit in huis.
Het interface van de CF espresso 314 is erg gebruiksvriendelijkl

Briljant ontworpen interface

Dankzij het eenvoudig te bedienen 7” full colour touchscreen, is het makkelijk de gewenste keuze te maken. Het briljant ontworpen interface biedt ruimte aan veel verschillende drankselecties die je met een swipe kan bekijken. Tijdens de drankselectie kan de gebruiker direct de gewenste sterkte aanpassen, kop grootte instellen of de dubbele kop optie aanzetten.

Extra informatie op het scherm

Naast de informatie over de kop grootte en de gewenste sterkte geeft het scherm ook informatie over de gekozen drank. Tevens is tijdens de reiniging van de machine alle benodigde informatie op het scherm af te lezen. Dit maakt het nog gemakkelijker om de koffiemachine schoon te maken.

Toch nog hulp nodig? Geen probleem, wij hebben een instructievideo en quick guide (pdf) ontwikkeld om de reiniging van de machine vlekkeloos te laten verlopen.

BEKIJK DE SCHOONMAAK VIDEO

Energieverbruik

Na verloop van tijd schakelt de machine over naar een ruststand, waarbij op het scherm een screensaver wordt getoond. Hierdoor verbruikt de koffiemachine weinig energie. Het is dan ook niet voor niets dat deze koffiemachine energielabel A heeft. Beter voor het milieu en de portemonnee.

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Gescheiden wateruitgifte
Sterkte regeling
Automatisch spoelprogramma

Capaciteit

 
Koffie bonen 1
1,8 liter (ca. 75 kopjes*)
Koffie bonen 2
1,8 liter (ca. 75 kopjes*)
Topping
1,0 liter
Cacao
1,0 liter
 
*Op basis van een gemiddelde adviesdosering van 8 gram per kopje.

Afmetingen

 
Afmetingen automaat (hxbxd)
570 x 345 x 570 mm
Afmetingen koppenwarmer (hxbxd)
270 x 520 x 420 mm

Reiniging

 
Instructievideo
Quick guide

Aansluitgegevens

 
Elektrische aansluiting
230 V; 50 Hz; 3 kW
Wateraansluiting
3/4” (wasmachineaansluiting)
Aansluitvoorwaarden
fancybox loading gif