Redbeans beanmachine XL verse melk
Een cappuccino en een latte macchiato zijn het lekkerst met verse melk. En die maak je nu heel eenvoudig zelf. Gewoon bij jou op kantoor. Want de Redbeans Beanmachine XL verse melk is er nu ook met echte, verse melk. De Redbeans Beanmachine XL verse melk heeft een Auto Clean-functie. En dat is precies wat hem bijzonder maakt. Eén druk op de knop en de machine reinigt zichzelf. Dankzij de gesloten, luchtdichte Bag-in-Box weet je zeker dat de baristamelk echt vers blijft. De Redbeans Beanmachine XL verse melk heeft een melkkoeler van 4 liter, genoeg voor zo’n 50 cappuccino’s.
Kenmerken
 • Makkelijk te bedienen
 • Makkelijk vullen en schoonmaken
 • Cappuccino’s en latte’s met verse melk
 • Reinigen verse melk met Auto Clean-functie
 • Dubbele uitloop voor dubbele snelheid
 • Kannenfunctie
 • Volledig metalen behuizing
 • Laag energieverbruik (A+ klasse)

Ruime keus in koffie en smaakvariaties

 • CF café creme   café crème
 • CF espresso   espresso
 • CF latte macciato   latte macchiato
 • CF cappuccino   cappuccino
 • CF chocomelk   chocolademelk
 • CF heet water   heet water
 • CF kan koffie   kan koffie

Ontdek de Redbeans espresso bonen

De beste bonen vind je in rijpe rode koffiebessen. Om die te selecteren moet je wel je best doen en met de hand plukken. Het assortiment van Redbeans bestaat uit meerdere espresso blends met verschillende karaktereigenschappen en smaak.
Redbeans espresso bonen
Redbeans beanmachine XL heeft een volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem

Complete reiniging met één druk op de knop

De verse melk unit van deze Redbeans beanmachine XL heeft een volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem waardoor het reinigen van het systeem zeer eenvoudig is en een schoon systeem gegarandeerd is.

Voor een complete reiniging is alleen het toevoegen van een reinigingstablet in de daarvoor bestemde container en één simpele druk op de knop nodig. De reiniging gebeurt vervolgens volledig geautomatiseerd. Daarnaast is de unit voorzien van diverse automatische programma’s ter verversing van het systeem na laatst gezette melkvariatie.
Perfect vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino

Op elk moment van de dag genieten van melk

Heerlijk vers melkschuim voor de perfecte latte macchiato of cappuccino. Met de Redbeans XL verse melk kan je zelfs twee perfecte cappuccino’s tegelijk zetten. Zo kan je nog sneller samen met een collega genieten van je cappuccino.

Grote capaciteit

De melk unit heeft een koeling geschikt voor de meegeleverde 4 liter container. Het is ook mogelijk om direct gebruik te maken van een pak melk of van een pouch.

Is de verse melk op?

Mocht de verse melk op zijn dan schakelt de koffiemachine automatisch over op de Redbeans topping. Ook als de melk unit is schoongemaakt en afgesloten kan je overwerkende collega ‘s avonds nog wel genieten van een lekkere melkvariatie zoals een cappuccino of latte macchiato.
Redbeans XL knoppen voor de bediening

Altijd perfecte temperatuur

Een ander groot voordeel van deze Redbeans XL is dat de verse melk niet gekoeld hoeft te zijn alvorens de melk in de unit wordt gedaan.

Het systeem is temperatuur onafhankelijk omdat elke heater over zijn eigen temperatuurmeting en -regeling beschikt. Daardoor wordt automatisch het vermogen geregeld dat nodig is voor de verwarming van de melk naar de gewenste eindtemperatuur. De temperatuur van de melk die je erin stopt heeft dus geen invloed op de eindkwaliteit van het schuim dat eruit komt. Dat garandeert altijd de perfecte schuimdikte.

Zo word je koffiekenner

Je bent een liefhebber van koffie, maar je wilt er graag meer over leren? Dan is dit dé pagina voor jou! Van koffievariaties tot koffie landen en van zetmethodes tot keurmerken! Ontdek hier alles wat je moet weten over koffie en word koffie expert.
Koffie kennis

Specificaties

Afmetingen automaat (hxbxd)
790 x 600 x 600 mm
Koffie bonen
1000 gram
Topping/Creamer
1250 gram
Cacao
1500 gram
Verse melk
4 liter
Uurcapaciteit koffie
150 koppen
Dubbele uitloop
Kanfunctie

Optioneel

 
Onderkast
Extra grote bonencontainer (2000 gram)
Betaalsystemen
Koud water unit
Doorvoer door balie