Kan ik bedrukte bekers bestellen?

Bedrukte bekers met je logo of een leuke inspirerende tekst maken het nog leuker om koffie, of een andere drank te drinken. Het is inderdaad mogelijk om bedrukte bekers bij ons te bestellen. Onze koffie experts geven je graag advies over bedrukte koffiebekers.
CO2 neutrale koffiebeker

CO2 neutrale kartonnen beker

Wij bieden je de mogelijkheid om klimaatneutraal geproduceerde kartonnen bekers af te nemen. Van iedere verkochte CO2 neutrale beker wordt er een vast bedrag afgedragen aan de Climate Neutral Group. In samenwerking met Climate Neutral Group wordt de vrijkomende CO2 geneutraliseerd door te investeren in wereldwijde neutralisatieprojecten.

FSC-keurmerk

Ook is het mogelijk om bekers met een FSC-keurmerk af te nemen. Forest Stewardship Council (FSC) FSC is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer, maar geen eisen aan de productie van papier. FSC-Mixed betekent dat zeker 70 procent van de vezels afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.
Hergebruik stimuleren met vernieuwde koffiebekers

Meer informatie

Wil je informatie over bedrukte bekers? Of heb je een andere vraag? Dan kun je contact opnemen met één van onze medewerkers.