Wat jammer!

Wij snappen dat het nu misschien niet uitkomt om een webshop account aan te vragen. 

Je kan altijd op een later moment een webshop account aanvragen.
(Vergeet niet dat het lekkere cadeau tot en met 31 maart op je ligt te wachten.)

TOCH EEN ACCOUNT AANVRAGEN?

Wat zijn de voordelen van onze webshop?

Wij hebben veel functionaliteiten die het erg gemakkelijk
maken om producten bij ons te bestellen.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Eenvoudiger

Wij houden net als onze klanten van gemak, daarom hebben we ook het menu aangepast zodat het navigeren door de site sneller en eenvoudiger gaat. Via het nieuwe notificatiecentrum zie je elke keer als je inlogt wat er veranderd is, zijn er nieuwe producten of gaat een product uit het assortiment? Je bent direct op de hoogte.
Coffee Fresh barista
Met gemak bestellen

Met gemak bestellen

Het bestelproces is nog overzichtelijker waardoor je gemakkelijk je bestelling afrondt. Alle bezorginformatie die wij van jouw organisatie hebben wordt getoond, zodat jij alleen maar hoeft te focussen op wat belangrijk is.

Favoriete producten opslaan

In onze nieuwe webshop krijg je de touwtjes zelf in handen, je kan te allen tijde je eigen assortiment samenstellen door producten toe te voegen of te verwijderen uit je assortiment.
Favoriete producten opslaan
Bezorgen wanneer het jou uitkomt

Bezorgen wanneer het jou uitkomt

In onze nieuwe webshop is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je jouw producten wilt ontvangen. Komt het een keer niet goed uit op de ene dag, dan kan je zelf bepalen wanneer je de bestelling dan wel wilt laten bezorgen.

Sneller je bestelling plaatsen

Onze webshop is nu nog sneller, de vernieuwde webshop maakt het mogelijk pagina's supersnel op je scherm te zien. Daarnaast is onze shop gehost op een supersnelle en veilige server, zodat jij snel en veilig jouw bestelling kunt plaatsen.
Sneller je bestelling plaatsen
Vinden wat je zoekt

Vinden wat je zoekt

Altijd het juiste product vinden, dat is belangrijk. Daarom hebben wij onze zoekfunctie volledig opnieuw ontwikkeld. Door tijdens het zoeken gebruik te maken van de filters kan je nog makkelijker de producten vinden die jij zoekt.

Geheel nieuw responsive design

De uitstraling van onze webshop is flink op de schop genomen. Natuurlijk hebben wij onze bestaande Coffee Fresh huisstijlkleuren donkerblauw en oranje op een subtiele manier doorgevoerd. Tevens is onze nieuwe webshop geheel mobielvriendelijk geworden zodat je de benodigde artikelen simpelweg ook via jouw smartphone of tablet kunt bestellen.
Geheel nieuw responsive design
Chatfunctie

Chatfunctie

Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Om nog directer met onze klanten te communiceren kan er in de webshop gebruik worden gemaakt van een chatfunctie. Onze medewerkers zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden via de chat. Natuurlijk blijven wij ook per telefoon bereikbaar.

Vragen?

Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met onze afdeling Order Entry, via ons contactformulier of 088 0000 200.
fancybox loading gif