NESCAFÉ koffieplan

Sinds 1962 werkt NESCAFÉ samen met koffieboeren om te zorgen dat NESCAFÉ koffie verantwoord wordt geproduceerd en van de beste kwaliteit is. Zij doen er alles aan om het gehele koffieproces, van boon tot kop koffie, zo verantwoord mogelijk te maken.

Duurzaamheid van boon tot kop

Het NESCAFÉ Plan is een wereldwijf initiatief waarbij er samen met partners meerwaarde wordt geboden aan iedereen die betrokken is bij het proces van koffieproductie tot koffie consumptie. Het plan omvat drie duurzaamheidspijlers:
  • verantwoorde landbouw;
  • verantwoorde productie;
  • verantwoorde consumptie.

Verantwoorde landbouw

NESCAFÉ biedt continue ondersteuning en opleiding aan boeren om hun oogst gezond te houden en ze daarmee een eerlijk inkomen te garanderen. Daarnaast investeert NESCAFÉ in de ontwikkeling van koffieplanten die een grotere oost opleveren en die immuun zijn voor ziektes. Want meer koffiebonen en hogere kwaliteit koffiebonen, betekent hogere opbrengsten voor de boer en fantastisch lekkere koffie voor iedereen.

Verantwoorde productie

Om CO2 uitstoot te verminderen, gebruikt NESCAFÉ in haar fabrieken natuurlijke koelmiddelen, zetten zij afval om in energie en maken zij gebruik van schonere energiebronnen. Door koffieresten te gebruiken als brandstof wordt de belasting van het milieu tijdens het productieproces geminimaliseerd.

Verantwoorde consumptie

NESCAFÉ en Coffee Fresh bieden je koffiemachines die optimaal energiebesparend zijn. Daarmee verminderen wij de belasting van het milieu en helpen wij jouw organisatie geld te besparen.

NESCAFÉ en jouw organisatie

Door te kiezen voor NESCAFÉ laat je zien dat ook jij duurzaam en maatschappelijk verantwoord onderneemt. Je voldoet aan de vraag naar verantwoorde koffie en tegelijkertijd bied je je gasten en klanten een aangename koffie-ervaring van het vertrouwde merk NESCAFÉ. Zo zorgen wij er samen met NESCAFÉ voor dat koffie meer inhoudt dan het kopje koffie zelf.

NESCAFÉ automaten

NESCAFÉ Alegria staat voor kwaliteit en gemak. Het is een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt concept gericht op de wensen van jouw medewerkers, gasten en klanten.

Met de NESCAFÉ Alegria koffiemachines kan je de heerlijkste koffievariaties aanbieden met het grootste gemak. Ideaal voor koffie op het werk.

fancybox loading gif