Skip to content

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Koffie in scholen, sport en recreatie

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

“Coffee Fresh is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken. Er is veel persoonlijk contact met de mensen van de buitendienst.”

R. de Jong | Controller, Mevo Precision Technology

Deze bedrijven gingen je voor:

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeften binnen scholen, sport en recreatie. Soms wil je een lekkere cappuccino of espresso serveren aan je collega’s, leerlingen of sporters. Terwijl je op andere momenten graag snel meerdere kopjes koffie wilt kunnen zetten, zodat iedereen in de pauze of na de training een heerlijke kop koffie kan drinken.

Coffee Fresh heeft voor elk moment een goede oplossing. Wij denken graag met je mee om te komen tot de beste oplossing voor jouw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij je wensen en behoeften in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden je kennis en advies op maat.

Producten voor scholen, sport en recreatie

Om je verder te ontzorgen, bieden wij een breed productassortiment aan. Dit stelt ons in staat om, indien gewenst, het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep, van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij je bezorgd op twee vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door DHL.

Serviceconcept

In het onderwijs, sport en recreatie betekent koffie niet alleen een goed begin van de dag, het is bovendien een sociaal moment voor studenten, collega’s en sporters. Daarom is het belangrijk dat je voor een koffieleverancier kiest waar je op kunt vertrouwen. Onze dienstverlening stopt niet na de plaatsing van een koffiemachine. Wij blijven met je in contact voor een optimale samenwerking. En mocht je koffiemachine onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst, als het moet, binnen 4 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.