Skip to content

Elke dag de beste koffie op kantoor

Over ons

Al 100 jaar leveren wij koffiemachines op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van bedrijven vanaf 100 medewerkers.

Onze missie

‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Koffiemachines, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’.

Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.

Bekijk ons smoelenboek

Daarom kozen anderen voor Coffee Fresh

Beoordeeld met een 8,6
100 miljoen kopjes koffie per jaar
Passie voor koffie
100 medewerkers
Persoonlijk contact
Actief in heel Nederland

Jarenlang ervaring

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

Bekijk onze bedrijfsbrochure

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

“Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!”

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Lees meer over Close Future

Onze klanten

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk