Skip to content

vragen over levertijden, productinformatie en meer

Veelgestelde vragen

Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan of wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Filter

Beker informatie

Er komt steeds meer plastic in de natuur terecht. Daarom heeft de overheid nieuwe maatregelen getroffen om wegwerpplastic te verminderen. Deze maatregelen komen voort uit de Single-Use Plastic richtlijn (SUP). Een van die maatregelen is dat vanaf 1 januari 2024 in Nederland een verbod op de productie en de verkoop van wegwerpbekers en plastic melkcups voor eenmalig gebruik geldt. Voor meer informatie over deze richtlijn verwijzen wij je naar de website van Rijksoverheid. Echter ligt deze regelgeving in Nederland ter discussie in de Tweede Kamer.

29 maart 2023 - Raad en het Europees Parlement hebben voorlopig politiek akkoord bereikt, kartonnen bekers worden gedoogd

In Nederland wordt momenteel het gebruik van plastic bekers gedoogd onder specifieke voorwaarden, zoals vastgesteld in de motie van het lid Haverkort (VVD). Deze voorwaarden vereisen dat bekers maximaal vijf procent kunststof bevatten en aan bepaalde criteria voor inzameling en recycling voldoen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze regeling nog onderwerp van discussie is en in de toekomst kan veranderen, afhankelijk van nieuwe beleidsbeslissingen en de samenstelling van het kabinet.

Wat betreft de EU, het Europese Hof van Justitie heeft recent besloten dat kartonnen bekers met minder dan 5% plastic voorlopig geoorloofd zijn.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen je op de hoogte houden van verdere wijzigingen die van invloed kunnen zijn op onze producten en diensten.

18 december 2023 - geen handhaving op gebruik kartonnen bekers

Demissionair staatssecretaris Heijnen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten dat de regels wel blijven, maar dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) niet gaat handhaven vanaf 1 januari 2024. Het nieuwe kabinet gaat uiteindelijk een definitief besluit nemen over de motie. Wij mogen onze kartonnen wegwerpbekers dus gewoon uitleveren.

26 oktober 2023 - indienen van moties zorgt voor discussie omtrent SUP regelgeving

De SUP regelgeving heeft in Nederland voor veel opschudding gezorgd. Mogelijk dat de nieuwe regelgeving in praktijk niet zo milieuvriendelijk of haalbaar is als verwacht. Ook herbruikbare bekers lijken meer milieubelastend dan in eerste instantie werd voorspeld. Daarom heeft Erik Haverkort VVD-Tweede Kamerlid, gesteund door enkele andere partijen, twee moties ingediend.

Motie 1: verzoekt de regering in de ministeriële regeling kunststofproducten voor eenmalig gebruik ruimte te bieden voor het gebruik van eenmalig bruikbare papieren bekers en bakjes mits deze maximaal slechts 5% kunststof bevatten, 100% gerecycled kunnen worden en aantoonbaar aan de in de regeling gestelde inzamelpercentages voldaan wordt, verzoekt de regering tevens niet te handhaven bij aanbieders van producten die aan gestelde voorwaarden voldoen, voordat de ministeriële regeling daadwerkelijk is aangepast.

Motie 2: verzoekt de regering de door het Europees Parlement voorgestelde bredere definitie voor hoogwaardige recycling op te nemen in het eerste Circulaire Materialen Plan (CMP1), en in de ministeriële regeling eenmalige kunststofproducten, verzoekt de regering tevens, niet te handhaven bij aanbieders van producten die aan deze voorgestelde definitie voldoen totdat de ministeriële regeling daadwerkelijk is aangepast.

Deze wetgeving is op jou van toepassing als je koffie of thee drinkt uit onze kartonnen of plastic bekers. De kartonnen bekers bevatten namelijk een heel dun laagje plastic, waardoor deze volgens de verwachte regelgeving vanaf 1 januari 2024 niet meer zijn toegestaan.

Echter, door de ingediende moties, wordt er vanaf 1 januari 2024 niet gehandhaafd op deze regelgeving. Het nieuwe kabinet gaat uiteindelijk een besluit nemen over deze regelgeving.

Er is een uitzondering waarvoor de nieuwe regels niet gelden: zorginstellingen en gesloten inrichtingen (SBI-codes 86 of 87). Vanwege veiligheids- en hygiënevoorschriften mogen zorginstellingen en gesloten inrichtingen wel wegwerpbekers die plastic bevatten blijven gebruiken. De uitzondering bij zorginstellingen geldt alleen voor patiëntenzorg, zoals de zorgafdeling, polikliniek of gemeenschappelijke woonruimtes. Voor openbare ruimtes zoals het bezoekersrestaurant en voor de kantooromgeving geldt deze uitzondering niet.

Deze plastic bekers worden vanaf 1 januari 2024 niet meer toegestaan. Deze bekers mogen we niet meer verkopen, dus we raden je aan om over te stappen op een alternatief.

Door het indienen van de moties zijn onze kartonnen wegwerpbekers, die een klein laagje plastic bevatten, voorlopig toegestaan.

Demissionair staatssecretaris Heijnen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten dat de regels wel blijven, maar dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) niet gaat handhaven vanaf 1 januari 2024. Het nieuwe kabinet gaat uiteindelijk een definitief besluit nemen over de motie.

Dat houdt dat in dat wij onze kartonnen bekers gewoon uit mogen leveren. Onze voorraad is voldoende om aan de gebruikelijke vraag van onze klanten te voldoen.

Wel moet er aan het in de regeling gestelde inzamelpercentage voldaan worden. Dankzij ons Close Future bekerrecyclingsysteem kun jij onze kartonnen Close Future wegwerpbekers laten recyclen.

Wil jij vanaf 1 januari 2024 gebruikmaken van onze kartonnen wegwerpbekers, dan ben jij verplicht deze bekers in te zamelen en aan te bieden voor recycling. Dit is mogelijk via ons Close Future bekerrecyclingsysteem. Bij het Close Future bekerrecyclingsysteem verzamel je onze wegwerpbekers in de daarvoor bestemde rasterdozen. Deze rasterdozen zijn onderdeel van ons Close Future concept en krijg je door ons geleverd op locatie. Zodra meerdere rasterdozen gevuld zijn, komen wij de gevulde rasterdozen met wegwerpbekers ophalen. Uiteindelijk worden deze wegwerpbekers voor 100% gerecycled.

We doen alles voor die perfecte kop koffie én voor een duurzamere toekomst. Naast onze Close Future bekers hebben wij diverse herbruikbare alternatieven:

 1. De Coffee Fresh hardcup (nieuw!)
 2. Porseleinen kopjes en mokken
 3. Theeglazen

Maak jij gebruik van onze kartonnen of plastic bekers, dan is de Coffee Fresh hardcup voor jou een alternatief. De Coffee Fresh hardcup (180 cc) is een herbruikbare beker van Polypropyleen (PP) en heeft meerdere praktische voordelen. De Coffee Fresh hardcup is:

 • afwasbaar
 • stapelbaar
 • recyclebaar
 • geschikt voor in de bekerdispenser
 • geschikt voor onze volautomatische koffiemachines

De hardcups zijn afwasbaar en herbruikbaar, dus wij adviseren jou om na te denken over de schoonmaak en de recycling ervan. Als je overweegt om over te stappen naar onze Coffee Fresh hardcups, is het van belang te realiseren dat deze niet geschikt zijn voor reiniging in een reguliere vaatwasser. De bekers worden in een reguliere vaatwasser niet goed gereinigd en gedroogd. Je zou dan over moeten stappen op een vaatwasser die geschikt is voor herbruikbare kunststof bekers. Voor advies of meer informatie hierover kun je terecht bij onze helpdesk. Zij helpen je graag verder.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van het Close Future bekerrecylingsysteem voor de Coffee Fresh hardcup. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met onze helpdesk.

Automaten

Ja, bij Coffee Fresh kun je een koffiemachine voor op het werk huren. Wij hebben voor elk bedrijf een geschikte koffieautomaat in ons assortiment. Om je op weg te helpen hebben wij alvast een aantal tips op een rij gezet.

LEES DE TIPS

Wij voorzien je graag van advies omtrent de koffievoorziening bij je op het werk. Mocht je interesse hebben in het huren van een koffiemachine neem dan contact met ons op.

Waarom kan ik nergens prijzen zien of een prijslijst downloaden?

Coffee Fresh heeft een bewuste keuze gemaakt als het gaat om het tonen van automaatprijzen op onze website. Wij gaan dan ook altijd samen met je op zoek naar de perfecte koffieautomaat voor je bedrijf. Omdat dit in de meeste gevallen gaat om maatwerk en persoonlijk advies kunnen wij geen prijzen op onze website zetten. Het is daarnaast niet mogelijk om een prijslijst van onze koffiemachines of andere automaten te downloaden.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze koffiemachines en de kosten hiervan? Of heb je een andere vraag? Dan kunt je contact opnemen met één van onze medewerkers.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende zetsystemen voor je koffievoorziening. Koffiemachines zijn er namelijk in veel soorten en maten afhankelijk van je wensen op het gebied van kwaliteit, snelheid, gemak, onderhoud en prijs.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een koffiemachine met verse bonen voor op het werk. Bij deze zetmethode wordt onder hoge druk water door versgemalen espressobonen gedrukt. Hierdoor ontstaat een heerlijke kop koffie.

Of wil je een machine die snel koffie zet en waar je weinig onderhoud aan hebt? Dan is een instant koffieautomaat de ideale oplossing. Geen vloeibare diepvries koffie zoals bij de Douwe Egberts Cafitesse koffie, maar een vriesdroog koffie. Dit is een koffie waaruit het water onttrokken is, waardoor er pure korreltjes koffie met een lange houdbaarheid ontstaan. Wanneer de koffie weer in contact komt met heet water is eenvoudig en snel een kop koffie gemaakt.

Freshbrew koffie is speciaal ontwikkeld voor koffiemachines met een freshbrew zetsysteem. Deze koffieautomaat bereidt ieder kopje koffie van verse filter koffie, direct 'gezet' in de koffieautomaat. Freshbrew koffie wordt dus per kopje vers gezet!

Kan ik ergens een handleiding van een koffieautomaat downloaden?

Wij horen soms dat klanten op zoek zijn naar een gebruikershandleiding (service manual) van de koffieautomaat. Wij krijgen dan de vraag waar deze te downloaden is. Lees hier het antwoord op deze vraag.

Laat een van onze medewerkers je helpen

Het is helaas niet mogelijk handleidingen van onze koffieautomaten te downloaden op onze website. Mocht je deze graag ontvangen dan kun je contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen direct in het systeem zien welke koffieautomaat er bij je op locatie staat en je de juiste gegevens toesturen. Zo hoef je zelf niet te zoeken en weet je zeker dat je de juiste handleiding hebt.

Ik moet een koffiefilter vervangen, hoe doe ik dit?

Wij hebben twee verschillende type freshbrew automaten, met en zonder papierfilter. Als je een freshbrew koffieautomaat met papierfilter hebt, dan moet je soms een nieuwe rol filterpapier plaatsen. Als je een papierloze freshbrew koffieautomaat hebt dan moet je soms het koffiefilter vervangen.

Tijdens de installatie van de koffieautomaat legt onze monteur dit graag uit. Mocht je daarna vragen hebben dan kun je gebruik maken van het stappenplan in onze gebruikershandleiding. Deze wordt standaard meegeleverd bij de koffieautomaat. Maar is ook digitaal op te vragen bij onze medewerkers.

Reinigingsinstructie video’s

Voor onze meest populaire automaten hebben wij een instructievideo gemaakt. Door middel van een instructievideo kan je gemakkelijk je machine onderhouden. Zo blijf je elke dag genieten van een lekker kopje koffie.

Stap voor stap

In zowel onze instructievideo als onze handleiding zie je stap voor stap welke handelingen je moet uit voeren om het filter van de koffieautomaat te wisselen. Hier kan je ook terugvinden hoe de brewer gereinigd moet worden (inclusief brewerzeefje).

Wat als er iets kapot is aan mijn koffieautomaat?

Een storing aan de koffieautomaat is natuurlijk erg vervelend. Koffie is een belangrijk onderdeel van je werkdag en je wilt dan ook niet lang zonder koffie zitten. Dat komt goed uit, want onze monteurs zijn bij een storing van een automaat binnen 8 uur ter plaatse.

Storing melden tijdens kantooruren

Wanneer je een storing wilt melden bel je één van onze medewerkers (088 0000 222). Om je snel van dienst te kunnen zijn, vragen wij je om het automaatnummer van de koffieautomaat bij de hand te houden. Deze kan je vinden op de rechterzijkant van je koffieautomaat.

Je kan ook gebruik maken van ons formulier op de webshop om een storing aan de automaat te melden.

Storing melden buiten kantooruren of in het weekend

Onze technische helpdesk is zeven dagen per week bereikbaar voor de afhandeling van technische vragen en storingen. Dus ook in het weekend of buiten kantooruren. Als je dan een storing wilt melden, kun je een boodschap inspreken op onze voicemail. Vergeet dan ook niet je koffieautomaatnummer in te spreken.

Bel voor het melden van een storing buiten kantooruren of in het weekend: 088 0000 222.

Hoe maak ik de koffiemachine schoon?

Goed onderhoud van de koffiemachine is van groot belang. Een goed onderhouden en schoongemaakte koffiemachine komt de smaak van je koffie zeker ten goede.

Het schoonmaken van een koffieautomaat is niet moeilijk. Na de installatie van je koffieautomaat geeft onze monteur altijd uitgebreid uitleg over de schoonmaak. Mocht je later nog vragen hebben kan je altijd één van onze medewerkers bellen, zij leggen het graag nog eens uit.

Door onze schoonmaak instructie te volgen:

 • houd je op een veilige en efficiënte manier je machine schoon (volgens HACCP-voorschriften);
 • voorkom je smaakvervaging;
 • zullen technische storingen worden verminderd.

Reinigingsinstructie video’s

Voor onze meest populaire automaten hebben wij een instructievideo gemaakt. Door middel van een instructievideo kan je gemakkelijk je machine onderhouden. Zo blijf je elke dag genieten van een lekker kopje koffie.

Bestellingen

Onze klanten kunnen producten bestellen via onze webshop.

Webshop

U kunt bij ons direct producten bestellen in onze webshop. De webshop heeft een groot aantal voordelen.

U vindt er:

 • uitgebreide productinformatie;
 • uw eerder geplaatste orders;
 • inzage in uw klantenaccount.

Inloggen

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in (hoofdletter gevoelig!) om in te loggen en uw bestelling te plaatsen.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om een bestelling telefonisch te plaatsen.

Kan ik zomaar andere koffie in mijn automaat stoppen?

Bij elke koffiemelange hoort een eigen afstelling van de koffieautomaat. Wisselen tussen koffiemelanges zonder de afstelling aan te passen is daarom dan ook niet aan te raden. Het is dus niet mogelijk om zomaar andere koffie in de koffieautomaat te stoppen omdat dit vaak smaak problemen oplevert.

Automaat gerelateerde producten

Daarom zie je in onze webshop alleen de koffie, topping, creamer en cacao waarop je koffieautomaat is afgesteld. Dit noemen wij automaat gerelateerde producten. Om er voor te zorgen dat je altijd geniet van de beste kop koffie, hebben wij dus onze automaat gerelateerde producten afgeschermd voor bestellingen als ze niet bij je koffieautomaat passen. Want voor een goede kop koffie is een betrouwbare, goed afgestelde, koffieautomaat van groot belang. En zo hoef je je als inkoper minder om de koffieautomaat te bekommeren en houd je meer tijd over voor andere zaken.

Waarom kan ik geen andere koffie, topping en cacao bestellen in de webshop?

In onze webshop zie je alleen de koffie, topping, creamer en cacao waarop je koffieautomaat is afgesteld. Want bij elke koffiemelange hoort een eigen afstelling van de koffieautomaat. Wisselen tussen koffiemelanges zonder de afstelling aan te passen is daarom dan ook niet aan te raden. Hetzelfde geldt voor topping, creamer en cacao. Dit noemen wij automaat gerelateerde producten.

Om er voor te zorgen dat je altijd geniet van de beste kop koffie, hebben wij dus onze automaat gerelateerde producten afgeschermd voor bestellingen als ze niet bij je koffieautomaat passen. Want voor een goede kop koffie is een betrouwbare, goed afgestelde, koffieautomaat van groot belang. En zo hoef je je als inkoper minder om de koffieautomaat te bekommeren en houd je meer tijd over voor andere zaken.

Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen.

Na het aanvragen van uw persoonlijke inlog gegevens kunt u producten bestellen in onze webshop.

U logt in per afleveradres. Bij ieder afleveradres hoort een specifiek assortiment (met automaat gerelateerde producten). Zo weet u zeker dat de juiste koffie, topping en cacao voor de automaat wordt besteld.

Enkele andere voordelen:

 • Overzicht van alle producten inclusief omschrijving, afbeelding en prijs;
 • verschillende handige functies zoals een eigen bestellijst;
 • van elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen; tel: 088 0000 200 óf maak gebruik van onderstaand formulier.

Inloggen in de webshop

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in (hoofdletter gevoelig!) om in te loggen en uw bestelling te plaatsen.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om een bestelling telefonisch te plaatsen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De leverdatum van uw bestelling wordt getoond in je winkelwagen. Zo ziet u direct wanneer je bestelling bij je bezorgd gaat worden. Tevens wordt de bezorgdatum ook vermeld in de e-mailbevestiging van je order. Voor levering met onze eigen expeditie hanteren wij twee persoonlijke vaste bezorgdagen. Deze bezorgdagen kan je terug vinden op de pagina mijn gegevens in de webshop.

Levering met DHL

Kies je voor levering met DHL dan heb je de bestelling de volgende werkdag al binnen. Je order wordt geleverd in een doos met Coffee Fresh uitstraling zodat u altijd je bestelling herkend.

Nog sneller?

Als je kiest voor DHL Express levering heb je de bestelling de volgende werkdag voor 11 uur binnen.

Andere openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen hanteren wij andere openingstijden en kunnen er ook andere leveringsdagen zijn. Op feestdagen leveren wij geen bestellingen uit.

De leveringen worden verplaatst naar uw eerstvolgende routedag. Hetzelfde geldt voor bestellingen die geleverd worden met DHL. Deze zullen worden verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Wij vragen je dan ook rekening hiermee te houden tijdens het plaatsen van bestellingen. Ben je nieuwsgierig wanneer je bestelling wordt geleverd, of heb je vragen over je bestelling kan je altijd contact opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Hoe kan ik mijn facturen en servicebonnen inzien?

Onze webshop biedt naast het makkelijk 24/7 bestellen van producten nog veel meer voordelen. Zo kan je gemakkelijk facturen en servicebonnen inzien. Hiervoor heb je een webshopaccount nodig. Dit account is aan te vragen via onze helpdesk. Wanneer je ingelogd bent zie je in het menu de extra opties staan. Het bestellen van producten en het inzien van facturen of servicebonnen is natuurlijk nog niet alles. Andere voordelen die onze webshop biedt zijn:

 • Inzicht in de actuele prijzen;
 • Beschikking tot je assortimentskaart;
 • Eenvoudig de vorige bestelling inzien;
 • Je eigen bestellijst downloaden;
 • Op de hoogte blijven van onze productacties;
 • Direct zien of je aan het orderbedrag komt voor franco levering;
 • Opdrachtbevestiging ontvangen van de geplaatste bestelling en leverdag.

Waar kan ik allergenen informatie van jullie producten vinden?

Vanaf december 2014 bestaat al de verplichting om allergenen te vermelden op verpakte en onverpakte levensmiddelen op grond van een Europese verordening. In onze webshop is de allergenen informatie visueel bij alle producten in ons assortiment. U ziet door middel van iconen welke van de 14 voedselallergenen er in de producten voorkomen.

Bij ieder product in de webshop staan onder het kopje productinformatie de ingrediënten, voedingswaardes en ook de allergenen. Heeft u specifieke vragen over een bepaald product? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Ja, je kunt bij ons direct producten bestellen in onze webshop. De webshop heeft een groot aantal voordelen.

Je vindt er:

 • uitgebreide productinformatie;
 • je eerder geplaatste orders;
 • inzage in je klantenaccount.

Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, je kunt dus waar en wanneer het je uitkomt je bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om je bestelling telefonisch te plaatsen.

Inloggen in de webshop

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in (hoofdlettergevoelig!) om in te loggen en je bestelling te plaatsen.

Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, je kunt dus waar en wanneer het je uitkomt je bestelling plaatsen. Natuurlijk is en blijft het ook mogelijk om je bestelling tijdens kantooruren telefonisch te plaatsen.

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

Welke producten kan je bij Coffee Fresh kopen?

Naast onze automaat gerelateerde producten, zoals koffie, thee, topping en cacao, hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Wij zeggen niet voor niets dat wij een totaalleverancier zijn op het gebied van het facilitaire pakket.

Alles voor in de automaat

Naast onze Coffee Fresh koffie hebben wij ook een uitgebreid A-merken assortiment. Denk hierbij aan onze Nescafé Alegria melanges of Douwe Egberts Liquid koffie / Cafitesse. Daarnaast heeft Coffee Fresh thee van Pickwick, Piramide, Lipton, en Melange d'Or in verschillende melanges en verpakkingen. Wij hebben verschillende merken cacao, zoals Coffee Fresh, NESCAFÉ en Douwe Egberts. Ook hebben wij een aantal merken topping en creamer voor in de automaat.

Alles voor om de automaat

Natuurlijk mogen suikersticks, zoetjes, koffiemelk, creamersticks en melkcups van Friesche Vlag, MelkUnie of ons eigen CF label niet ontbreken. Om het kopje koffie of thee helemaal compleet te maken serveer je er natuurlijk een lekker koekje bij. Wij hebben een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes.

Alles voor om de koffie

Wij hebben veel verschillende automatenbekers, papierenbekers en cuphouders. Wij hebben ook divers glaswerk- en porseleinservies in huis met ons logo. Daarnaast kunnen wij je voorzien van praktische kannen en thermoskannen, ideaal voor vergaderingen, besprekingen en andere bijeenkomsten.

Alles voor een tussendoortje of een feestje

Wij hebben ook alles om je medewerkers te voorzien van een lekker tussendoortje, zoals Cup-a-Soup en Knorr sachets, drinkbouillon en Cup-a-Soup voor in de soepautomaat. Naast warme dranken hebben wij ook verschillende soorten frisdranken. Wij hebben zelfs bier en wijn in ons assortiment, ideaal voor de bedrijfsborrel of ander feestje.

Alles voor een schone koffiehoek

Om je bedrijf netjes te verzorgen hebben wij een breed aanbod aan hygiëneproducten en schoonmaakartikelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Ajax, Sorbo, Sun, Cif, Andy, Palmolive en nog veel meer. Wij hebben ook een groot aanbod aan papierwaren in allerlei soorten en maten, zoals: handdoekpapier, toiletpapier, servetten en keukenrollen.

Meer informatie

Wil je informatie over ons productassortiment? Of heb je een andere vraag? Dan kun je contact opnemen met één van onze medewerkers.

NEEM CONTACT OP

Wat is het CF label?

Met onze compleet vernieuwde lijn Coffee Fresh producten kunnen wij elke onderneming voorzien van de beste kop koffie op de werkvloer. Dit noemen wij ons CF label. Je kunt hierbij denken aan koffie, topping, melk, suiker, thee en cacao. Maar ook aan schoonmaakmiddelen en accessoires zoals opbergblikken en dispensers.

Waaruit bestaat het CF label?

Het CF label is een compleet assortiment met producten om de koffiehoek netjes in te richten. Heb je wel eens gedacht aan een dispenser met suikersticks of melksticks voor naast de automaat? En wat dacht je van een tafeldispenser met alle noodzakelijke ingrediënten voor bij de koffie? Of de suiker en melksticks in een mooi Coffee Fresh blik? Wij hebben ook CF schoonmaakmiddelen om je koffiehoek hygiënisch schoon te houden.

NEEM CONTACT OP

Heb je al een Coffee Fresh webshop account, dan blijft deze gewoon bestaan. Alleen het inloggen zal iets anders zijn. In plaats van inloggen met een gebruikersnaam, moet je in onze nieuwe webshop gebruik maken van je e-mailadres.

Inloggen kan rechts bovenin onze website.

Problemen met inloggen? 

Het kan zijn dat je problemen ervaart met inloggen.

 • Log je in met het e-mailadres dat in de activatie-e-mail staat?
 • Gebruik je je nieuwe wachtwoord (hoofdlettergevoelig)?

Als je bovenstaande vragen met ja beantwoordt, maar nog steeds problemen ervaart, kan het te maken hebben met het feit dat je browser je oude gegevens heeft opgeslagen. We adviseren je deze opgeslagen gegevens te verwijderen.

Uitleg gegevens verwijderen - Google chrome

Uitleg gegevens verwijderen - FireFox

Acties

Heeft u een actiecode van Coffee Fresh ontvangen, maar weet u niet zeker hoe u deze kunt gebruiken? Dat is heel eenvoudig. Hier leggen wij u uit hoe u uw actiecode kunt gebruiken.

1. Plaats producten in uw winkelmandje

Log met uw inloggegevens direct in op onze webshop. Voeg de producten die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen.

2. Ga naar uw winkelwagen

Wanneer u uw bestelling compleet is, klikt u op de knop Bestellen of Wijzig winkelwagen.

U komt terecht in de winkelwagen en kunt u uw bestelling afronden.

3. Voeg de actiecode toe

In het blok Overzicht van bestelling in uw winkelwagen staat de optie om een actiecode toe te voegen.

Vul de door u ontvangen actiecode in en druk op de knop Kortingscode activeren. Als de actiecode is verwerkt kunt u de bestelling afronden.

Werkt de code niet?
Wij raden aan om de actiecode cijfer voor cijfer te typen. Controleer ook of de datum niet verlopen is. Lukt het nog niet? Neem dan even contact op met onze helpdesk.

Je kut je afmelden voor de nieuwsbrief door in de mailing te klikken op 'afmelden'.

Om op de hoogte te blijven van onze acties en het laatste nieuws, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kun je doen onderin op elke pagina van onze website.

Je kunt alleen meedoen aan onze maandacties als je klant bent van Coffee Fresh.

Onze maandacties zijn telkens verschillend. Bij sommige acties is een minimaal bestelbedrag ingesteld. Bestel je voor meer dan dit bedrag, dan krijg je automatisch het actieproduct meegeleverd. We hebben ook acties waarbij een minimale afname van een bepaald product geldt; ook dan krijg je automatisch het actieproduct meegeleverd.

Ben je nieuwsgierig naar onze huidige actie? Je kunt deze vinden op de nieuwspagina.

Over Coffee Fresh

Nestlé Professional Total Solution Operator

Nesté is wereldwijd de grootste koffiebrander. NESCAFÉ, het koffiemerk van Nestlé, is al 75 jaar het grootste koffiemerk ter wereld. Iedere seconde worden er 5500 kopjes NESCAFÉ koffie geschonken. Vandaar dat wij met trots zeggen dat wij een NESCAFÉ Total Solution Operator zijn. Deze samenwerking betekent dat wij u het innovatieve NESCAFÉ Alegria concept kunnen aanbieden. Dit koffieconcept dat staat voor kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, melk en cacao, plus een brede range van flexibele gebruiksvriendelijke koffiemachines van een wereldwijd vertrouwd merk, schenkt u de heerlijkste koffievariaties.

NESCAFÉ en service

NESCAFÉ koffiemachines zijn ontwikkeld om hoge prestaties over een lange periode te garanderen. Maar zelfs de eenvoudigste machines vragen onderhoud om perfect te kunnen blijven presteren. Wij als NESCAFÉ dealer kunnen u bij een onverhoopte storing garanderen dat u kunt rekenen op snelle en vakkundige service. Ook dat is de kracht van het NESCAFÉ Alegria concept.

Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar ‘een kopje koffie’

"Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar ‘een kopje koffie’. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden. En dat beetje meer zit hem niet alleen in kwaliteit en scherpe prijs, maar ook in de bewuste wijze waarop wij met onze producten en diensten omgaan. Of het nu gaat om energiezuinige vrachtwagens, recycling van koffieautomaten, Fairtrade producten of gunstige arbeidsomstandigheden voor ons personeel: ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ is voor Coffee Fresh geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar we al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Voor nu en voor de toekomst!"
Henk-Jan Westhoff, algemeen directeur Coffee Fresh

 

MVO beleid

Het uitgangspunt van MVO is het streven naar een balans tussen de 3 P’s: people (mensen), planet (milieu) en profit (economische winst). Wij streven er naar om op een realistische manier met deze drie P’s onze duurzame doelstellingen te realiseren. Wij vertellen u graag meer over ons MVO beleid.

 • Het personeel vormt de basis van ons bedrijf. Goede en veilige arbeidsomstandigheden zijn dan ook een belangrijk speerpunt.
 • Iedereen in de maatschappij verdient een kans. Om die reden werken wij nauw samen met sociale werkplaatsen en bestaat 7 % van ons personeel uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.
 • In onze bedrijfsvoering gaan wij bewust om met het milieu. Van bekerrecycling (zowel intern als extern), digitaliseren, energiezuinige apparatuur tot aan het verminderen van transportkilometers.
 • Wij investeren in biologische en duurzame producten. Zowel op het gebied van koffie als koffieautomaten.
 • Een integrale aanpak is van essentieel belang. Door samen met onze leveranciers en klanten verantwoord te ondernemen leveren we een bijdrage aan een betere wereld.

Wij hebben 1 vestiging waar je terecht kunt in onze showroom. Wij nodigen je graag uit voor het proeven van onze koffie in onze showroom. Want naast het feit dat wij het heel gezellig vinden om een kopje koffie te drinken met onze klanten, weten wij dat een bezoek aan onze showroom het verschil kan maken. Wij verwelkomen je graag in een van onze showroom in Drempt.

 

Hoofdkantoor in Drempt

Coffee Fresh Westhoff

Midden, Noord en Oost Nederland
K.v.K. nr. 09004578

Bezoekadres

Rijksweg 20a

6996 AC DREMPT

Postadres

Postbus 50

6980 AB DOESBURG

 

Verschillende soorten en smaken

Wij hebben vele soorten en smaken koffie, dus voor ieder wat wils. In onze showroom kunnen wij je advies geven en verschillende smaken laten proeven om zo te kijken wat het beste past bij de organisatie. Naast koffie kunnen wij ook cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s of andere variaties laten proeven. Zo kun je alleen of wellicht met een aantal collega’s tot een goede keuze komen.

De Coffee Fresh groep is een groep van zelfstandige Nederlandse koffie- en vendingspecialisten. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk breed georiënteerd en voorziet in een eigen exclusieve lijn warme dranken- en andere vendingautomaten.

Daarnaast hebbeb wij een compleet assortiment ingrediënten zoals: koffie, suiker(sticks), melk, creamer(sticks), topping, cacao, thee, soep, frisdrank, vers- en zoetwaren, bekers en overige disposables etc.

Contact

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Daarnaast is onze helpdesk altijd telefonisch bereikbaar voor de afhandeling van technische vragen en storingen. U kunt onze technische helpdesk altijd bellen op 088 0000 222. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00 uur.

Het telefoonnummer van Coffee Fresh is: 088 0000 200

Het postadres van Coffee Fresh is:

Coffee Fresh
Postbus 50
6980 AB DOESBURG

Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor u als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Hieronder staan de bezoekadressen van onze showrooms.

Coffee Fresh Westhoff

Rijksweg 20a
6996 AC DREMPT

Coffee Fresh Veda

Josink Esweg 55
7545 PN ENSCHEDE

Coffee Fresh Holland

De Corridor 27
3621 ZA BREUKELEN

Overige vragen

Dat is Coffee Fresh, en dat maakt onze relatie met u als klant bijzonder.

Wij bedienen verschillende productiebedrijven, advocatenkantoren, woningcorporaties, zorg gerelateerde instellingen, overheidsbedrijven en meer.

Omdat niet ieder bedrijf / instelling hetzelfde is, hebben wij een breed assortiment koffiemachines en een uitgebreid scala koffiemelanges, zoals instant koffies, freshbrew koffies, bonen koffies en zetkoffies.

Al onze klanten bedienen wij met een uniek koffieconcept. Coffee Fresh levert namelijk als enige partij in Nederland een optionele technische 2-uursservice. Maar ook onze persoonlijke benadering en advies worden als zeer positief ervaren.

Vele organisaties gingen u al voor en genieten dagelijkse van onze koffie op het werk. Benieuwd welke organisaties dit zijn?

Wilt u kennis maken met ons bedrijf? Bel 088 0000 200 of vul het contactformulier in.
Onze NESCAFÉ koffiemachines zijn allemaal van de uitstekende kwaliteit die u van zowel NESCAFÉ als Coffee Fresh kunt verwachten. U kunt genieten van de echte A-merk kwaliteit. Deze kwaliteit kunt u goed gebruiken om u en uw collega’s van hun dagelijkse kopje koffie te voorzien. Of u nu in een kleinere zorginstelling werkt of voor de overheid, voor elk bedrijf hebben wij een geschikte NESCAFÉ koffiemachine in ons assortiment. U zult de voordelen ervaren van Coffee Fresh als Total Solution Operator.

Het NESCAFÉ plan
Naast de kwaliteit van de NESCAFÉ koffiemachines, denkt NESCAFÉ ook aan het milieu en de mensen die de koffie verbouwen. Daarom heeft NESCAFÉ het NESCAFÉ plan opgezet. Dit houdt in dat in de gehele productie, van koffie verbouwen tot koffie consumeren, eerlijk verloopt. De boeren krijgen een eerlijke prijs en worden geholpen bij nieuwe technieken en middelen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het milieu. Voor meer informatie kunt u HIER kijken.

NESCAFÉ Alegria koffiemachines
Het nieuwe concept van NESCAFÉ is de NESCAFÉ Alegria. Dit concept heeft een breed aanbod van kwalitatieve cacao, melk en uiteraard koffie. Bij NESCAFÉ Alegria heeft u de keuze uit uiterst betrouwbare NESCAFÉ Alegria koffiemachines, een wereldwijd vertrouwd merk en service op maat.

Voor meer informatie over onze NESCAFÉ Alegria koffiemachines en andere ingrediënten en producten kunt u contact met ons opnemen.

Kies dan voor een koffieautomaat van Coffee Fresh! Onze machines zijn allemaal van topkwaliteit en produceren de heerlijkste koffie.

Koffieautomaten voor zakelijk gebruik
Als jij zakelijke besprekingen of een andere zakelijke activiteit hebt, dan wil jij jouw klant en/of collega’s natuurlijk een overheerlijk kopje koffie aanbieden. Met onze koffieautomaten ben jij ervan verzekerd dat jij dat overheerlijke kopje koffie aanbiedt. Voor jou en voor jou collega's, zodat jullie daarna vol enthousiasme weer verder kunnen. Daarom zijn de koffieautomaten van Coffee Fresh ideaal voor zakelijk gebruik.

LEES MEER OVER ZAKELIJKE KOFFIEMACHINES

Ook andere automaten bij Coffee Fresh
Naast koffieautomaten kun jij bij Coffee Fresh ook terecht voor bijvoorbeeld Cup-a-Soup-, frisdrank-, snoep- en waterautomaten. Voor deze apparatuur hebben wij alle benodigde ingrediënten en producten in huis. Een welkome afwisseling tijdens een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Meer weten over deze andere automaten of koffieautomaten voor zakelijk gebruik? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Wilt u een koffiemachine leasen of heeft u al eens nagedacht over andere opties? Bij Coffee Fresh bieden wij diverse koffiemachines van uitstekende kwaliteit aan die u kunt huren, kopen of in bruikleen kunt nemen. Al onze koffiemachines zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en een zeer unieke service.

Koffiemachines van Coffee Fresh
De koffiemachines bij Coffee Fresh zijn beschikbaar voor de verhuur en verkoop. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot bruikleen aan. Het enige dat u hoeft te doen is een keuze te maken uit het aanbod koffiemachines en een aanvraag bij ons in te dienen. Wij voorzien u dezelfde werkdag nog van persoonlijk advies. Ook kunt u er nog voor kiezen om uw machinepark geheel door ons te laten verzorgen. Wij komen dan op afgesproken tijden langs om de machines weer te voorzien van alle producten. Ideaal, u heeft totaal geen omkijken naar uw koffiemachine.

Koffiemachine leasen, huren of kopen?
Bij diverse bedrijven kunt u koffiemachines leasen. Maar letten deze bedrijven ook op het milieu en de duurzaamheid? Bij Coffee Fresh wordt erg gelet op de duurzaamheid van onze producten. Wij hebben dan ook producten en ingrediënten in ons assortiment voorzien van een UTZ, Rainforest Alliance of Fairtrade keurmerk. Zo bent u verzekerd van verantwoorde producten. Ga daarom geen koffiemachine bij een ander bedrijf leasen, maar kies voor een gehuurde, gekochte of een op bruikleen geplaatste machine van Coffee Fresh.

Professionele koffieautomaat nodig? Coffee Fresh is uw partner als het gaat om koffieautomaten op het werk. Wij hebben een groot aanbod professionele koffieautomaten en voorzien u graag van het beste advies, aansluitend op uw bedrijfssituatie. Werkt u in de zakelijke dienstverlening of bij een financiële instelling? Dan willen u en uw collega’s uiteraard de beste kwaliteit koffie bieden. Uit de professionele koffieautomaten van Coffee Fresh.

De professionele koffieautomaten van Coffee Fresh
Wij hebben diverse professionele koffieautomaten in ons assortiment. Zo hebben wij koffiebonen machines, NESCAFÉ automaten, instant automaten, illy machines en freshbrew automaten. Voor elke smaak hebben wij een geschikte koffieautomaat. Voor grote en kleine organisaties hebben wij professionele koffieautomaten die in iedere situatie ingezet kunnen worden.

Meerdere smaakvariaties
Onze professionele koffieautomaten hebben allemaal diverse smaakvariaties. Zo kunt u uiteraard de ‘normale’ koffie zwart krijgen, maar ook cappuccino’s, espresso’s en chocolademelk is vaak een mogelijkheid. Tevens beschikken onze automaten over meerdere functionaliteiten als het gaat om bijvoorbeeld gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Koffieautomaten voor kantoor zijn verkrijgbaar

Perfecte koffieautomaten voor kantoor zijn beschikbaar bij Coffee Fresh. Of u nu een kleine financiële instelling heeft met 20 medewerkers of een hele zorginstelling moet voorzien van koffie, wij hebben voor elk bedrijf geschikte koffieautomaten voor kantoor in ons assortiment.

Diverse koffiemachines voor kantoor

In ons assortiment vindt u diverse koffiemachines voor kantoor, van verse koffiebonen tot instant koffiemachines. U kunt kiezen welk soort machine het beste bij uw bedrijf past. Wilt u graag een echte NESCAFÉ koffiemachine, een verse koffiebonen automaat of een freshbrew koffieautomaat in uw kantoor? Welke u ook kiest, wij voorzien u altijd van een koffiemachine voor op kantoor met de perfecte koffiebeleving.

Koffieautomaat kopen, huren of in bruikleen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van koffieautomaten voor bedrijven. Een zakelijke koffieautomaat voor op kantoor kopen heeft minder voordelen dan het huren van een koffieautomaat. Dit leggen wij u graag uit. Er zijn soms zelfs opties om uw koffieautomaat in te ruilen. Wij adviseren u graag als het gaat om het huren van een koffieautomaat voor op kantoor.

Kwaliteit bij Coffee Fresh

Wilt u persoonlijk advies van één van onze koffieadviseurs? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken bij u op locatie of in één van onze showrooms. Onze adviseurs hebben verstand van zaken en zullen u helpen bij de keuze voor een geschikte koffieautomaat op kantoor. Technische service nodig nadat de koffieautomaat geplaatst is? Onze monteurs zijn binnen 8 uur ter plaatse, zelfs op zaterdag!

Wat is het geheim van goede koffie op kantoor?

Het geheim achter echt lekkere koffie op kantoor is eigenlijk heel simpel: Een goede koffieboon natuurlijk! Dit is de basis van je kopje koffie. Hoe goed de koffieboon ook is, als de afstelling van de koffiemachine op je kantoor niet perfect is zal de koffie niet smaken. Het is dus belangrijk om verder te kijken dan alleen de koffieboon en dus ook rekening te houden met de koffiemachine voor op kantoor.

Denk ook eens aan duurzame koffie op kantoor

Duurzaamheid is niet meer weg te denken op de werkvloer. Steeds meer bedrijven gaan voor duurzaam en willen ook op kantoor duurzamere keuzes maken. Wij geven daarom onze klanten vaak advies over het kiezen van een duurzame koffiemachine voor op kantoor. Door te kiezen voor koffieproducten met een keurmerk laat je je medewerkers en klanten zien dat je organisatie bewust bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Koffie van NESCAFÉ is wereldwijd een vertrouwd merk. Met NESCAFÉ koffie zorgt u er altijd voor dat uw werknemers en/of klanten genieten van hun dagelijkse kopje koffie. Coffee Fresh is een Total Solution Operator van NESCAFÉ, daarom bieden wij een complete lijn koffiemachines en ingrediënten van NESCAFÉ in ons assortiment.

Nieuwe koffie van NESCAFÉ – NESCAFÉ Alegria
NESCAFÉ introduceert een nieuw koffieconcept: NESCAFÉ Alegria. Dit nieuwe concept bestaat uit een ruim assortiment van kwalitatieve koffies, melk, cacao, bekers, suiker- en melksticks en meer. U heeft met dit concept de keuze uit flexibele en betrouwbare koffiemachines. U kunt rekenen op service op maat van een wereldwijd vertrouwd merk.

Koffie van NESCAFÉ in uw bedrijf
Als u de koffie van NESCAFÉ graag in uw bedrijf wilt aanbieden, hoeft u alleen maar uw favoriete machine te kiezen en een informatie- of contactaanvraag bij ons in te dienen. Wij voorzien u dezelfde werkdag nog van informatie over de betreffende machine en de mogelijkheden die Coffee Fresh u kan bieden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gehele machinepark door ons te laten verzorgen. Wij komen dan op afgesproken tijdstippen langs en verzorgen alles omtrent de koffie van NESCAFÉ.

Bent u geïnteresseerd in de huur van een koffiemachine? Coffee Fresh heeft een groot en divers assortiment koffiemachines. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres als het gaat om de huur van een koffiemachine. Tevens hebben wij nog tal van andere machines voor de verhuur, zoals: Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en snoepautomaten. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste machine.

Huur een passende koffiemachine
De huur van een koffiemachine is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Coffee Fresh. U klikt simpelweg op de soort koffiemachine die u wilt huren en u ziet alle types die wij aanbieden. Per machine hebben wij uitgebreide informatie voor u beschikbaar. U kiest zo heel gemakkelijk welke machine aan uw eisen voldoet. Heeft u bijvoorbeeld een grote zorginstelling waar veel mensen gelijktijdig koffie willen hebben? Dan kiest u bij de huur van een koffiemachine voor een koffiemachine met veel boilercapaciteit en een snelle zettijd per kop. Heeft u een kleinere detailhandel? Dan hebben wij ook voor u een geschikte koffiemachine in ons assortiment.

OP ZOEK NAAR EEN KOFFIEMACHINE VOOR UW BEDRIJF?

Service van Coffee Fresh
Naast de kwaliteit van onze koffiemachines, heeft Coffee Fresh nog vele andere onderscheidende punten. Wij bieden onder andere een unieke service. Door meerdere servicepunten kunnen wij altijd binnen 8 uur bij u zijn om een eventuele uitval te verhelpen. U kunt zelfs de volledige verzorging van de machines aan ons over laten. Dus voor de huur van de perfecte koffiemachine kijkt u snel in ons assortiment.

Wilt u Koffiemachines eerst vergelijken voordat u een beslissing neemt welke u wilt huren of kopen? Dat is erg verstandig. Op die manier weet u zeker dat u de beste machines voor uw situatie heeft.

Wij hebben alvast een aantal zaken op een rij gezet zodat het vergelijken van koffiemachines nog gemakkelijker is. Geen zin of tijd om het allemaal te lezen? Dan kan je natuurlijk ook direct gaan vergelijken.

Hoe kan je koffieautomaten vergelijken?

Voordat je een koffieautomaat kiest is het handig om wat basisgegevens te weten. Pas daarna kan je koffiemachines met elkaar gaan vergelijken. Dit zijn een paar gegevens die je moet weten om koffiemachines te vergelijken:

Zetsyteem

Denk allereerst eens na over het zetsysteem van de koffiemachine. Voor koffie op het werk kunt u onder andere kiezen uit bonen, freshbrew of instant. Elk zetsysteem heeft zijn eigen voor-en nadelen, zoals schoonmaakgemak en zettijd.

Aantal gebruikers

Het aantal medewerkers die gebruik gaat maken van de automaat heeft ook invloed op uw keuze. Een te kleine automaat levert vaak problemen op door te kleine afvalcontainers. Terwijl een te grote automaat onnodig veel kost. Om koffiemachines te kunnen vergelijken is het belangrijk te letten op de grootte en capaciteit van de koffieautomaat.

Functies

Denk voor dat u gaat kiezen ook na over de functionaliteiten die u wel of niet wilt. Koud water in de automaat? Dubbele uitgifte? Kannenfunctie? Allemaal opties, maar wellicht niet voor elke organisatie even belangrijk. Tijdens het vergelijken van koffieautomaten is het belangrijk om deze functies goed in de gaten te houden, zodat je altijd appels met appels vergelijkt.

Tijd om te gaan vergelijken

Zoals u ziet komt er meer bij kijken dan in eerste instantie misschien gedacht. Daarom geven onze medewerkers u graag passend advies en u helpen de koffiemachines te vergelijken. Maar u kunt ook zelf koffiemachines vergelijken door ons assortiment te bekijken.

Andere machines vergelijken

Naast koffiemachines vergelijken, kunt u ook al onze andere machines op de website bekijken. Wij hebben bijvoorbeeld frisdrankmachines, snackautomaten, koud water automaten en Cup-a-Soup machines. Per machine hebben wij alle kenmerken en overige informatie aangegeven, waardoor u simpel de beste machine eruit kunt kiezen.

Daarom Coffee Fresh

Daarom Coffee Fresh Tijd voor de beste kop koffie op de werkvloer! Waarom kiezen voor Coffee Fresh:

 • Wij streven een duurzame relatie na, middels persoonlijke benadering door betrokken medewerkers
 • Wij zijn goed in wat wij doen & maken waar wat wij beloven.
 • Wij denken mee in klantspecifieke oplossingen en geven daarbij onafhankelijk en objectief advies.
 • Wij zijn een financieel gezond Achterhoeks familiebedrijf met gevoel voor humor.
 • Wij hebben een breed assortiment facilitaire producten, waaronder diverse A-merken.
 • Wij helpen u graag bij het vergelijken van koffiemachines.

De perfecte koffieautomaat voor op het werk is beschikbaar bij Coffee Fresh. Het maakt niet uit of u nu verantwoordelijk bent voor de inkoop van een onderwijsinstelling en alle leerkrachten, leerlingen en overige mensen van koffie moet voorzien of dat u een kleinere winkel heeft. Wij hebben voor elk bedrijf een geschikte koffieautomaat voor op het werk in ons assortiment.

Koffieautomaat op het werk en meer
Naast koffieautomaten voor op het werk hebben wij nog vele andere koffieautomaten die u kunt huren of kopen. Zo bieden wij onder andere snoepautomaten, frisdrankautomaten, Cup-a-Soup automaten en waterautomaten. Uiteraard hebben wij niet alleen de apparaten in ons assortiment. U kunt bij ons ook alle ingrediënten en andere producten die in de apparaten horen verkrijgen. Zelfs voor papierwaren, en schoonmaak- en hygiëne artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij treden graag op als totaalleverancier.

Daarom Coffee Fresh

Tijd voor de beste kop koffie op de werkvloer! Waarom kiezen voor Coffee Fresh:

 • Wij streven een duurzame relatie na, middels persoonlijke benadering door betrokken medewerkers
 • Wij zijn goed in wat wij doen & maken waar wat wij beloven.
 • Wij denken mee in klantspecifieke oplossingen en geven daarbij onafhankelijk en objectief advies.
 • Wij zijn een financieel gezond Achterhoeks familiebedrijf met gevoel voor humor.
 • Wij hebben een breed assortiment facilitaire producten, waaronder diverse A-merken.
 • Wij helpen u graag bij de keuze voor een koffiemachine.

Wilt u meer informatie over de koffieautomaten van Coffee Fresh voor op het werk?