Skip to content

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Koffie in de bouw- en transportsector

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeften binnen de bouw- en transportbranche. Er is vaak behoefte aan snel een kop lekkere koffie, zodat je medewerkers en/of collega’s er weer tegenaan kunnen. Even opladen in de pauze of achter het stuur, Coffee Fresh heeft voor elk moment een oplossing.

“Coffee Fresh is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken. Er is veel persoonlijk contact met de mensen van de buitendienst.”

R. de Jong | Controller, Mevo Precision Technology

Deze bedrijven gingen je voor:

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeften in de bouw- en transportsector. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote gezamenlijke ruimtes waar veel mensen tegelijk pauze hebben. Terwijl je op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van je bezoekers.

Coffee Fresh heeft voor elk moment een goede oplossing. Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw situatie te komen. Tijdens een gesprek brengen wij je wensen en behoeften in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden kennis en advies op maat.

Breed productassortiment

Om je verder te ontzorgen bieden wij een breed productassortiment aan, specifiek afgestemd op de bouw- en transportsector. Dit stelt ons in staat om, indien gewenst, het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij je bezorgd op twee vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door DHL.

Serviceconcept

Bij bedrijven in de bouw- en transportsector wordt koffie niet alleen gedronken om de werkdag goed te beginnen; koffie in de pauze betekent vaak een sociaal moment en mag dus zeker niet ontbreken. Daarom is het belangrijk dat je voor een koffieleverancier kiest waar je van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met je in contact voor een optimale samenwerking. En mocht je automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst, als het moet, binnen 4 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk