Ga voor de duurzame Close Future koffiecorner

De Close Future koffiecorner is hét meest duurzame koffieconcept van Nederland. 

Duurzaamheid is niet moeilijk

Wij bieden je een compleet pakket, van een energiezuinige koffieautomaat tot aan aanverwante duurzame producten. Kies je voor een Close Future koffiecorner dan weet je zeker dat je snel en gemakkelijk een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst!

Koffie

Een Close Future koffiecorner begint met de lekkerste en meest duurzame koffie. Onze Coffee Fresh koffie is 100% gecertificeerd. Dus welke melange je ook kiest, je maakt altijd een duurzame keuze.

Koffiemachine

Een heerlijke koffie kan natuurlijk niet zonder een goede koffiemachine. Bij het kiezen van een koffiemachine voor in de Close Future koffiecorner kan je gaan voor een energiezuinige machine, waarmee je energie en geld bespaart.

Maar de beste optie is een refurbished machine, dit is een machine die eerder in ‘gebruik’ is geweest en die dankzij een totale technische opknapbeurt van onze experts weer als nieuw is. Een win-win situatie, want dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!
Close Future koffiemeubel gemaakt van gerecycled plastic afval

Koffiemeubel

Het Close Future koffiemeubel waar de koffiemachine op kan staan, maakt de duurzame koffiecorner helemaal af.

Ons Close Future koffiemeubel is voor 95% gemaakt van plasticafval. Door de gravering in onze kast kunnen jouw medewerkers of klanten direct zien dat de kast is gemaakt van gerecycled plasticafval. Het Close Future koffiemeubel kan door de unieke samenstelling perfect tot 9 keer worden gerecycled.

Koffiebekers

Onze koffiebekers kunnen worden gerecycled, Close Future bekerrecycling noemen wij dat. Wij hebben 3 soorten bekers, alle type bekers worden gemaakt van FSC-karton en zijn CO2-neutraal geproduceerd. Het verschil zit hem of in de coating of in de verwerking na gebruik.
Close Future herbruikbare en recyclebare bekers

Koffiedik recyclen

In samenwerking met Coffee Based bieden we graag dé duurzame oplossing voor koffiedik via Close Future koffie recycle service. Koffie Recycle Service (KRS) is er om er voor te zorgen dat je koffiedik niet langer de afvalbak in gaat, maar wordt ingezet als nieuwe grondstof. En het mooie is, je krijgt een deel van het koffiedik weer terug in de vorm van nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld zeepjes, plantenpotten of koffiekopjes van koffiedik.

Roerstaafjes

Onze Coffee Fresh bamboe roerstaafjes zijn gemaakt van 100% FSC gecertificeerd bamboe. Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld, na de oogst groeit deze gewoon weer verder. Het kan per hectare jaarlijks 200 ton CO2-uitstoot absorberen, terwijl bomen 15 ton CO2-uitstoot per jaar opnemen. Het is een goed alternatief voor hout en plastic roerstaafjes. 

Suiker

Maak jouw duurzame kopje koffie compleet met onze Fairtrade gecertificeerde suiker, voor in de koffieautomaat of in handige sticks. Het Fairtrade keurmerk garandeert dat de rietsuiker tegen eerlijke en internationale handelsvoorwaarden is ingekocht bij boerenorganisaties in ontwikkelingslanden.

Melk

Ben je een cappuccino drinker? Dan is onze biologisch gecertificeerde topping voor in de automaat perfect. Drink je liever koffie met melk dan kan je kiezen voor biologisch gecertificeerde melkcupjes. Of kies een vegan alternatief, zoals haverdrink.

Cacao

Voor alle zoetekauwen hebben wij verschillende duurzame opties, zoals bijvoorbeeld fairtrade en biologisch gecertificeerde cacao of vegan cacao voor in de koffiemachine. Dit is een mooie aanvulling voor een duurzame koffiecorner.

Thee

Ook theeliefhebbers kunnen terecht in een duurzame koffiecorner. Onze assortiment thee bestaat uit de beste merken zoals Pickwick, Lipton, Tea of Life en Melange d’Or. Het assortiment bevat de lekkerste smaken waarvan een groot deel gecertificeerd is met het biologisch keurmerk, Fairtrade keurmerk, Rainforest Alliance keurmerk. Welke thee je ook wilt drinken, er is altijd een duurzame keuze.

Koekjes

Een kopje koffie is niet compleet zonder een lekker koekje. Maak de koffiecorner compleet door te kiezen voor een duurzaam koffiekoekje of een lekkere bonbon.

Communicatiemiddelen

Dat de koffiecorner duurzaam is, wil je vast ook communiceren met de medewerkers. Hiervoor hebben we communicatie materiaal voor in de koffiecorner ontwikkeld, zoals posters voor aan de muur of beeldmateriaal op de koffiemachine. Daarnaast ondersteunen wij jullie graag met op maat gemaakte teksten voor een organisatie nieuwsbrief, website of email.
fancybox loading gif