Skip to content

Mild & noot

Coffee Fresh instant media

Door gebruik van voornamelijk donker gebrande bonen uit het hooggebergte van Zuid-Amerika heeft deze koffie een frisse maar ook aangenaam bittere smaak, met een milde afdronk.

Kenmerken

Frisse en aangename smaak
Milde afdronk
Rainforest Alliance gecertificeerd
Koffiebonen uit Centraal- en Zuid-Amerika
Een milde instant koffieblend
Voorheen CF instant mild
Meer informatie

Waar komt deze koffieblend vandaan?

De koffiebonen die in onze Coffee Fresh instant media gebruikt worden groeien in Zuid-Amerika. In deze 100% Arabica koffieblend zijn Arabica koffiebonen uit Colombia aan toegevoegd. Dit maakt de koffie tot een milde koffie met een heerlijke smaak.

Instant koffie

Oploskoffie wordt ook wel instant koffie genoemd en wordt gemaakt van vers gezette koffie. Deze vers gezette koffie wordt vervolgens gedroogd, waardoor er een koffie extract overblijft. Door een vriesdroogmethode wordt er een instant korrel van gemaakt. Doordat het proces in zeer korte tijd plaatsvindt, blijven de koffiearoma’s bewaard.

Waarom Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen?

Er is bewust gekozen voor koffiebonen van gecertificeerde Rainforest Alliance plantages. Rainforest Alliance staat voor duurzame landbouw en een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet. Certificering geeft deze boeren ook een betere onderhandelingspositie in de wereldwijde koffiemarkt, omdat koffiebranders en koffiemerken specifiek op zoek zijn naar gecertificeerde koffie. Zo krijgen de boeren een betere prijs voor een beter product.

LEES MEER OVER RAINFOREST ALLIANCE

Downloads

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk