Skip to content

Krachtig & chocola

Coffee Fresh instant volta

Deze koffie is een krachtige, medium gebrande espresso. Door het gebruik van de best beschikbare Robusta bonen afkomstig uit volledig Rainforest Alliance gecertificeerde plantages, kenmerkt deze koffie zich door een volle body en een aangenaam bitter aroma.

Kenmerken

Krachtige, medium gebrande koffie
Volle body en een aangenaam bitter aroma
Rainforest Alliance gecertificeerd
Koffie uit Zuidoost-Azië
Voorheen CF instant Rainforest Alliance
Meer informatie

Waar komt deze koffieblend vandaan?

De koffiebonen die in onze Coffee Fresh instant volta gebruikt worden groeien in Zuidoost-Azië. Door met name het gebruik van de best beschikbare Robusta bonen afkomstig uit volledig Rainforest Alliance gecertificeerde plantages in Zuidoost-Azië kenmerkt deze koffie zich door een volle body en een aangenaam bitter aroma.

Instant koffie

Oploskoffie wordt ook wel instant koffie genoemd en wordt gemaakt van vers gezette koffie. Deze vers gezette koffie wordt vervolgens gedroogd, waardoor er een koffie extract overblijft. Door een vriesdroogmethode wordt er een instant korrel van gemaakt. Doordat het proces in zeer korte tijd plaatsvindt, blijven de koffiearoma’s bewaard.

Waarom Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen?

Er is bewust gekozen voor koffiebonen van gecertificeerde Rainforest Alliance plantages. Rainforest Alliance staat voor duurzame landbouw en een betere toekomst voor boeren, hun families en onze planeet. Certificering geeft deze boeren ook een betere onderhandelingspositie in de wereldwijde koffiemarkt, omdat koffiebranders en koffiemerken specifiek op zoek zijn naar gecertificeerde koffie. Zo krijgen de boeren een betere prijs voor een beter product.

LEES MEER OVER RAINFOREST ALLIANCE

Downloads

800314 CF Instant Volta

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk