Tijd voor Coffee Fresh

Wij zijn dé totaalleverancier voor de koffievoorziening.

 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

Actief in heel Nederland


 

100 miljoen kopjes koffie per jaar

 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt


 

130 medewerkers


 

5 showrooms in NL

 
In bijna 100 jaar zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote speler in Nederland. Onze ruime ervaring staat garant voor een deskundige aanpak voor de meest optimale invulling van je drankenvoorziening.

Met onze koffiemerken, automaten en technische service bieden wij een ijzersterke combinatie om binnen iedere organisatie een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken.
Koffie uit een van onze koffieautomaten in onze showroom

Onze ambassadeurs

Wij werken met passie, trots en plezier voor onze klanten. Wij kunnen met trots mededelen dat wij duizenden klanten in Nederland voorzien van onze hoogwaardige en persoonlijke service, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van onze producten en diensten rondom de koffievoorziening. Een greep uit ons klantenbestand:
Koffieboer plukt koffiebessen
Duurzaamheid
Een onderdeel van duurzaam ondernemen is natuurlijk rekening houden met het milieu. Voorbeelden hiervan zijn energiezuinige vrachtwagens, recycling van koffieautomaten en bekers, CO2 neutrale verpakkingen, energiebesparende koffieautomaten en Fairtrade producten. Coffee Fresh beschikt over het certificaat ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Wij voldoen hiermee aan de norm voor kwaliteitsmanagement en milieu.
fancybox loading gif