Skip to content

Rutger trenning

Koffieadvies op maat

Mijn naam is Rutger Trenning, sinds 2007 werkzaam voor Coffee Fresh. Als ervaren accountmanager denk ik graag met je mee als het gaat om koffieadvies op maat.

Regelmatig ben ik bij je in de buurt te vinden en zou het erg leuk vinden om persoonlijk kennis te maken. Ik ben dan ook erg benieuwd, hoe drink jij je koffie het liefst?

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten en neem je dan graag mee in de smaakvolle wereld van koffie!

Koffiegroet, Rutger

Mijn contactgegevens
Connecten op LinkedIn
Stuur een email: R.Trenning@cf.nl

Dit betekent jouw koffievoorziening via Coffee Fresh

Gewaardeerd met een 8,6

Bij Coffee Fresh serveren we jaarlijks maar liefst 100 miljoen kopjes koffie, gewaardeerd met een 8,6. Met onze passie voor koffie en 130 toegewijde medewerkers zijn we actief in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Drempt bieden we de snelste service in de zakelijke koffiemarkt.

Duurzame toekomst

Bij Coffee Fresh streven we naar een duurzame toekomst met ons programma Close Future, dat duurzaamheid en MVO tastbaar maakt voor medewerkers en klanten.

Duurzaam ondernemen volgens vijf pijlers

De vijf pijlers van onze strategie zijn klimaat en energie, gezondheid, mobiliteit, service, en afvalbeheer. We bieden een duurzaam assortiment met unieke recyclingmogelijkheden en bevorderen sociaal ondernemen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten.

Sociale verantwoordelijkheid

Onze diverse certificaten, zoals ISO 9001 en Fairtrade, tonen onze toewijding aan duurzame en sociale verantwoordelijkheid.

Regelmatig ben ik bij je in de buurt en ik zou het leuk vinden om kennis te maken.

Hoe drink jij je koffie het liefst?

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk