Certificaten

Van ISO 9001 tot UTZ en van Fairtrade tot de Prestatieladder Socialer Ondernemen,
wij hebben veel certificaten die wij met trots aan iedereen presenteren.

Duurzaamheidscertificaten van Coffee Fresh
Coffee Fresh is dé totaalleverancier voor bedrijven en duurzame koffie expert van Nederland. Wij vinden dat wij onze kennis over duurzaamheid niet voor ons zelf moeten houden. Wij laten dan ook graag onze certificaten zien.

De onderstaande certificaten laten stuk voor stuk zien dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Dit geeft jou als klant de garantie dat onze kwaliteit en bedrijfsprocessen zijn getoetst door een onafhankelijke organisatie. En daarmee voldoen aan de gestelde eisen. Hieronder vind je een overzicht van onze certificaten.
Certificaat ISO 9001:2015

Certificaat ISO 9001:2015

Coffee Fresh beschikt over het certificaat ISO 9001:2015. Wij voldoen hiermee aan de norm voor kwaliteitsmanagement. Juist omdat wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen borgen wij deze kwaliteitsdoelstellingen.

Certificaat ISO 14001:2015

Certificaat ISO 14001:2015

Coffee Fresh beschikt over het certificaat ISO 14001:2015. Wij voldoen hiermee aan de norm voor milieumanagement. Juist omdat wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen borgen wij deze milieudoelstellingen.

Certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen

Certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen

Vanaf 2019 mogen wij met trots mogen zeggen dat wij Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hebben bereikt. Onze organisatie staat op de PSO-Prestatieladder op Trede 3. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Certificaten SKAL biologisch

Certificaten Bio

We zijn gecertificeerd door de Nederlandse controleorganisatie SKAL. Zij controleren of onze producten biologisch geregistreerd zijn en voldoen aan de eisen voor de biologische productie- en distributiemethode.

Certificaat BRITA Duurzaamheidsverklaring

Certificaat BRITA Duurzaamheidsverklaring

Wij zetten ons volledig in om ons afval tot een minimum te beperken. Wij werken samen met BRITA om gebruikte waterfilters te verzamelen zodat ze gerecycled kunnen worden.

Certificaat  UTZ

Certificaat UTZ

Wij beschikken over een certificaat van UTZ. Met een UTZ certificaat maken wij aantoonbaar dat onze organisatie voldoet aan de eisen in de UTZ Chain of Custody standaard.

Certificaat fairtrade

Certificaat Fairtrade Nederland

Wij beschikken over een fairtrade certificaat. Met een fairtrade certificaat maken wij aantoonbaar dat onze organisatie voldoet aan de eisen van fairtrade en FLOCERT.

Close Future

"Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!"
Close Future, de toekomst is dichterbij dan je denkt