Wij zetten ons in voor de samenleving

Wij steunen een aantal goede doelen en lokale initiatieven. Daarnaast zijn wij sponsor van een aantal sportclubs. Op deze wijze dragen wij een steentje bij aan de samenleving.
Geheel in lijn met onze Close Future MVO pijler Gezondheid en Samenleving.

LEES MEER OVER GEZONDHEID EN SAMENLEVING

Stichting Bio Vakantieoord

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem waar gezinnen met een (complex) gehandicapt kind sámen vakantie kunnen vieren. Bio biedt als enige vakantiepark in Nederland toegespitste voorzieningen, faciliteiten en activiteiten voor gezinnen met kinderen met complexe handicaps. Zij maken een betaalbare, fijne en vrolijke vakantie voor hen mogelijk. Coffee Fresh vindt dat iedereen in de maatschappij erbij hoort en een kans verdient. Daarom steunt Coffee Fresh al enkele jaren Stichting Bio Vakantieoord.
Sponsor van Stichting Bio Vakantieoord

Stichting Kanjers voor Kanjers

Wij steunen vooral sociaal maatschappelijke, op de mens en de maatschappij gerichte, activiteiten of goede doelen voor een langere periode omdat dit past bij ons duurzaamheidsbeleid Close Future. Dit past precies bij wat Stichting Kanjers voor Kanjers doet, kinderen dicht bij huis blij maken. Want ook in Oost-Gelderland zijn kinderen die niet, of onvoldoende in staat zijn om te spelen en sporten. Door het organiseren van sportieve evenementen en donaties maakt Kanjers voor Kanjers dromen van kinderen waar. Al enkele jaren steunt Coffee Fresh Stichting Kanjers voor Kanjers om dromen waar te maken.

Stichting Sravana

Stichting Sravana biedt zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven. Stichting Sravana doet dit in het hospice of bij iemand thuis. Op een persoonlijke manier wordt zorg en verpleging geboden waarbij de eigen wensen van de gast centraal staan. Wij hebben de keuze gemaakt om een aantal sociaal maatschappelijke, op de mens en de maatschappij gerichte, activiteiten of goede doelen voor een langere periode te ondersteunen. Coffee Fresh steunt daarom al jaren Stichting Sravana.
Sponsor van Stichting Sravana
Official Stersponsor De Graafschap

Official Stersponsor De Graafschap

Coffee Fresh is al sinds 1987 sponsor van de Graafschap en stond in 2015 voor het eerst op het shirt. Directeur Henk-Jan Westhoff tekende in 2016 voor drie jaar bij de Superboeren. Coffee Fresh is de hoofdleverancier van alle koffie in stadion De Vijverberg. Lokale klanten worden, onder het genot van een kop koffie, met regelmaat getroffen tijdens wedstrijden of netwerkavonden. Vol trots zijn wij op dit moment Official Stersponsor van De Graafschap.
fancybox loading gif