Elke dag de beste koffie op kantoor

want niemand kan zonder koffie op het werk

Een lekkere kop koffie op het werk is bijna onmisbaar in Nederland. De meeste mensen beginnen hun dag met een vers kopje koffie en bespreken bij de koffieautomaat even het weekend door met collega’s. Als inkoper wil je dan ook kwaliteit kunnen bieden aan je medewerkers en klanten.
Man drinkt koffie met laptop en vuist gebaald
Cappuccino, koffie en water op houten ondergrond

Vergelijken vaak lastig

Het kiezen van een nieuwe koffieautomaat en koffiemelange doe je dan ook niet zomaar. Maar in praktijk is het vaak lastig om koffie experts te vergelijken en de juiste keuze voor je bedrijf te maken.

Wensen en eisen

Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor koffie op het werk kunnen wij je helpen bij je keuze. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar de beste koffievoorziening voor je locatie. Omdat elk kantoor en bedrijf anders is, is het van belang naar de wensen en eisen van je bedrijf te kijken. Maar aangezien koffie ook gaat over beleving en smaak zijn de wensen van de gebruikers ook erg belangrijk. Dit mogen wij dan ook zeker niet vergeten tijdens de zoektocht naar de juiste koffieautomaat.
Frankje FoamMaster A400 met medewerkers die koffie drinken en praten
Een kopje koffie aangeboden voor Coffee Fresh

Wat onze experts voor u kunnen betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijdens dit gesprek vertellen wij u alles over goede koffie op het werk en hoe wij dit kunnen realiseren. Al uw vragen over een nieuwe koffievoorziening voor op kantoor kunnen wij beantwoorden. Laat u verrassen door onze kennis en passie. U gaat gegarandeerd weg met informatie die u kunt gebruiken tijdens uw zoektocht naar goede koffie op het werk.

Onze koffieautomaten voor op kantoor

Wij willen u graag laten kennis maken met ons assortiment koffieautomaten voor op kantoor. Wij hebben automaten voor kleine kantoren, maar ook voor grote bedrijven.

Waarom kiezen voor Coffee Fresh?

Ruime keuze aan koffiemachines voor op het werk.
Experts met passie voor koffie.
Jarenlange ervaring met koffieautomaten voor op kantoor.
Landelijke dekking en met 5 vestigingen altijd dichtbij.
Indien gewenst een unieke twee uursservice.

fancybox loading gif