Onze medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.

magazijn en expeditie

Onze logistiekers weten van aanpakken, uitpakken én inpakken. Elke werkdag zorgen zij er voor dat de bestellingen worden klaar gezet en deze bij al onze klanten met een glimlach bezorgd worden.
magazijn medewerkers Coffee Fresh
magazijn medewerkers Coffee Fresh
Onze magazijnmedewerkers verwerken elke dag vele orders. Er wordt hard gewerkt om de logistiek betrouwbaar en stabiel te houden en oplossingen te bedenken waar onze klanten blij van worden. Dit betekent ook het voortdurend onder de loep nemen van de logistieke processen en systemen en deze waar nodig aanpassen of vernieuwen.
Onze chauffeurs leggen dagelijks vele kilometers af om uw bestellingen te bezorgen. Door slimme logistiek op vaste routedagen hebben wij het aantal transportkilometers flink weten terug te dringen zonder in te leveren op de kwaliteit van onze distributie. Onze service gaat verder dan de bezorging, onze chauffeurs zetten de producten graag voor je weg, tot in het voorraad hok.
expeditie Coffee Fresh
fancybox loading gif