Onze medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.

technische dienst

Ons serviceconcept is niets zonder onze technische dienst. Zij zijn verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden binnen onze organisatie, zoals het oplossen van storingen, het plaatsen van nieuwe machines of het reviseren van koffiemachines. Ook worden op deze afdeling verbeteringen en innovaties besproken en uitgetest, zodat de techniek van de automaten van Coffee Fresh altijd up-to-date is of zelfs vooruitstrevend.
planners technische dienst Coffee Fresh
monteurs technische dienst Coffee Fresh


Vanuit ons hoofdkantoor in Drempt zorgen onze planners ervoor dat plaatsingen van koffieautomaten worden ingepland voor de monteurs. De plaatsingsmonteurs installeren vervolgens de koffiemachines bij onze klanten. Zij zorgen voor de perfecte afstelling en geven natuurlijk ook een reinigingsinstructie voor de medewerkers.


Onze monteurs zijn bij een storing van een automaat gemiddeld binnen acht uur ter plaatse, zelfs op zaterdag zonder meerprijs. Maar vaak nog sneller dan acht uur. Tegen een meerprijs kunnen wij je zelfs een 4-uursservice garanderen, zo hoef je nooit lang zonder koffie te zitten.
monteurs technische dienst Coffee Fresh
monteurs technische dienst Coffee Fresh


Om je koffiemachine in top conditie te houden en je te kunnen verzekeren van een lekkere kop koffie voeren onze monteurs jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt uit aan je automaat. Zodoende verkeert je automaat altijd in een goede technische staat en heb je niet te maken met problemen door achterstallig onderhoud.


Onze technische dienst is altijd telefonisch bereikbaar voor de afhandeling van technische vragen en storingen. Als zij het niet telefonisch voor je kunnen oplossen zal er een monteur worden gestuurd. 
monteurs technische dienst Coffee Fresh
fancybox loading gif