Onze medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.

verkoop

De afdeling verkoop is het commerciële hart van Coffee Fresh. Onze accountmanagers geven advies en beantwoorden al je vragen als het gaat om koffievoorzieningen op het werk. Zij vinden het erg belangrijk om tijdens een persoonlijk gesprek je wensen goed, helder en duidelijk boven water te krijgen, om uiteindelijk samen een passende oplossing te vinden.

key accountmanagers

Onze key accountmanagers geven advies en beantwoorden al je vragen als het gaat om koffievoorzieningen op het werk. Zij identificeren, benaderen en contracteren key-prospects. Veel van de trajecten worden middels tenders en (Europese) aanbestedingen gesloten. Met hun kennis en ervaring weten onze key accountmanagers daadwerkelijk het verschil te maken bij potentiële klanten.
key accountmanagers Coffee Fresh
key accountmanagers binnendienst Coffee Fresh

key accountmanagers binnendienst

De key accountmanagers binnendienst zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor onze key account klanten, zij staan onze klanten telefonisch te woord. Zij ondersteunen de key accountmanagers bij maken van offertes en bij het benaderen en contracteren van key-prospects.

accountmanagers buitendienst

Onze accountmanagers buitendienst gaan op de koffie bij bestaande klanten en maken bezoekafspraken met mogelijke klanten. Op locatie kunnen zij je alles vertellen over koffieautomaten, koffie melanges, ingrediënten voor in de automaat en natuurlijk over onze technische service.
 accountmanagers buitendienst Coffee Fresh
 accountmanagers binnendienst Coffee Fresh

accountmanagers binnendienst

De accountmanagers binnendienst zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zij staan onze klanten telefonisch te woord. Zij kunnen je alles vertellen over koffieautomaten, koffie melanges, ingrediënten voor in de automaat en natuurlijk over onze technische service.
Als je spontaan komt binnenlopen in één van onze showrooms, dan staan onze accountmanagers binnendienst je graag te woord. In onze showroom kunnen zij advies geven en verschillende smaken laten proeven om zo te kijken wat het beste past bij je organisatie. Naast koffie kunnen wij ook cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s of andere variaties laten proeven. 
 accountmanagers binnendienst Coffee Fresh
inkoper bij CF

inkoop

Onze inkoper is dagelijks op zoek naar nieuwe producten voor onze klanten. Hij let daarbij zowel op de behoeften van onze klant als op de eisen die wij stellen aan onze leveranciers. Hij onderzoekt de mogelijkheden om ons totaalassortiment aan te laten sluiten bij onze klanten waarbij kwaliteit en prijs voorop staan.

new business

Onze medewerker new business is dagelijks bezig met het identificeren, benaderen en inventariseren van prospects. Het "openen van deuren" voor onze accountmanagers is voor onze new business collega een dagelijkse uitdaging. Met enthousiasme en creatieve ideeën legt hij het eerste contact en is hij een belangrijk onderdeel van onze organisatie.
new business Coffee Fresh
 office en sales support Coffee Fresh

office & sales support

Onze afdeling office & sales support houdt zich bezig met alle administratie rondom de koffievoorzieningen. Zij ondersteunen onze accountmanagers en zorgen er voor dat de administratie rondom onze klanten verwerkt worden in ons systeem.

helpdesk

Onze helpdesk staat elke dag telefonisch voor klanten klaar. Dit team van medewerkers helpt u graag bij het beantwoorden van alle vragen met betrekking tot onze producten en productleveringen. Ook voor vragen over de webshop, inlogcodes en alles wat daar mee samenhangt kun je bij hen terecht.
helpdesk Coffee Fresh
marketing en vormgeving  Coffee Fresh

marketing en vormgeving

Onze afdeling marketing en vormgeving houdt zich bezig met alle communicatie-uitingen van Coffee Fresh. Of het nu gaat om de folders van onze koffieautomaten, het bijhouden van de website en webshop of het verzenden van de maandactie mailing. Dit creatieve team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van alle activiteiten rondom marketing en vormgeving. 
fancybox loading gif