Update met betrekking tot coronavirus

    16 maart 2020
    2 minuut leestijd

Alle showrooms gesloten

Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de regering met betrekking tot het coronavirus sluit Coffee Fresh vanaf 16 maart tijdelijk alle showrooms (Drempt, Enschede en Breukelen).

Helaas heeft dat tot gevolg dat wij geen klanten kunnen ontvangen. Wij zijn wel telefonisch of per email bereikbaar. Daarnaast hebben wij besloten waar mogelijk vanuit huis te werken en gaan wij zo min mogelijk op bezoek bij onze klanten. Onze accountmanagers kunnen je in deze tijd gewoon van dienst zijn middels telefoon of e-mail.

Op deze manier nemen wij als Coffee Fresh onze verantwoordelijkheid en hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het inperken van de verspreiding van het virus.

Bestellingen

Onze afdeling order entry is aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kan je gewoon in onze webshop producten bestellen. Houd er rekening mee dat sommige hygiëneproducten niet op voorraad kunnen zijn. Bij twijfel kan je ons altijd bellen met vragen over je bestelling. 

Onze chauffeurs zijn gewoon aan het werk om bestellingen te leveren. Echter houden zij wel een aantal extra voorzorgsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen en houden wij zoveel mogelijk afstand tijdens bijvoorbeeld het tekenen van een pakbon. Onze chauffeurs leveren tijdelijk enkel tot aan de voordeur om zo het aantal contactmomenten tot het minimum te beperken.

Wij proberen de, op uw orderbevestiging, getoonde leverdatum aan te houden. Echter kan het voorkomen dat uw bestelling later (max. 2 dagen) of eerder geleverd zal worden.

Storingen en operating

Mocht er een storing zijn aan de koffiemachine, dan kan je telefonisch contact opnemen met onze technische dienst. Zij zullen per situatie bepalen of er een monteur wordt gestuurd. In het geval van operating zullen wij trachten de periodieke verzorging zoals gewoonlijk uit te voeren.

Ook onze monteurs en operators houden een aantal extra voorzorgsmaatregelen in acht. Wij houden te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand en schudden natuurlijk geen handen. Daarnaast werken de monteurs en operators bij voorkeur alléén in de ruimte waar de machine zich bevindt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan in ieder geval op geruime afstand van je medewerkers.

In volle kantines voeren wij géén werkzaamheden uit! Mochten de protocollen niet nageleefd worden, zullen wij onmiddellijk weer vertrekken!

Vragen?

Wij zijn tussen 8:30 en 16:30 telefonisch bereikbaar om antwoord te geven op al je vragen, bel ons op: 0313 48 32 22. Je kan ook een email sturen naar info@cf.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier via onderstaande link.