Waarom moet ik een Franke koffiemachine kiezen?

    12 februari 2019
    2 minuten leestijd

In de wereld van koffieautomaten op het werk wordt een Franke FoamMaster koffiemachine beschouwd als dé top. Met het perfecte melkschuim en de eindeloze variatiemogelijkheden is de Franke koffieautomaat de beste keus als je wilt gaan voor kwaliteit.

Toch blijkt het in de praktijk lastig te kiezen tussen de verschillende Franke koffieautomaten. Maar of je nu kiest voor de Franke FoamMaster CleanMaster A400, A600 of A1000, eigenlijk kan het niet fout gaan. Toch willen wij graag wat aandacht besteden aan de keuze voor een professionele koffiemachine van Franke.
Franke koffiemachines voor op het werk
In dit blog vertellen wij je iets over de voordelen van een Franke koffieautomaat op het werk. Want kies je voor een Franke FoamMaster CleanMaster, dan kies je voor:
  • FoamMaster technologie;
  • CleanMaster, het volautomatische reinigingssysteem;
  • Professionele koffiemachine van Zwitserse kwaliteit;
  • Zekerheid van technische service van Coffee Fresh.
Franke Foammaster maakt heerlijk melkschuim

Melkschuim zoals een barista het maakt

Franke FoamMaster koffieautomaten garanderen keer op keer perfect melkschuim. Want deze koffieautomaten zijn voorzien van een revolutionair melkschuimsysteem. Voor elke variatie drank kan individueel de consistentie en dikte van het melkschuim worden geprogrammeerd. Ook is de temperatuur van de melk en het melkschuim in te stellen. Door deze eindeloze mogelijkheden is de Franke FoamMaster jouw unieke volautomatische barista.

Meest innovatieve schoonmaaksysteem

Alle Franke FoamMaster koffieautomaten zijn voorzien van het meest innovatieve schoonmaaksysteem, genaamd CleanMaster. CleanMaster is een volautomatisch reinigingssysteem, dat er voor zorgt dat de machine telkens wordt schoongemaakt. Aan het eind van de dag maak je de Franke eenvoudig schoon, want met het automatische proces en het geïntegreerde reinigingspatroon krijg je maximaal schoonmaak comfort door minimale inspanning.
Franke CleamMaster is het meest innovatieve schoonmaaksysteem
Franke koffiemachine voor op het werk

Professionele koffieautomaat, maar dan voor op het werk

Het oogstrelende design maakt de Franke FoamMaster CleanMaster een zeer exclusieve volautomatische espressomachine. De Franke is geschikt is voor bedrijven die hun medewerkers en klanten willen voorzien van de lekkerste koffie of koffievariaties. Franke Coffee Systems is een van ‘s werelds grootste leveranciers op het gebied van koffiemachines. De machines worden geproduceerd in Zwitserland en dit betekent top kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en langere levensduur.

Zekerheid door eigen technische service

Kies je voor een Franke FoamMaster CleanMaster dan wil je natuurlijk ook de beste service. Bij Coffee Fresh zit het onderhoud van je Franke koffieautomaat standaard in ons servicepakket. Wij hebben de kennis en ervaring om je Franke koffiemachine de beste service te geven waardoor je altijd kunt genieten van de lekkerste koffie.
Coffee Fresh technische service