50 jaar koffieautomaten, dit is hoe het begon!

    04 april 2017
    2 minuten leestijd

De eerste koffieautomaat

Geurt Westhoff, de vader van Coffee Fresh directeur Henk-Jan Westhoff, plaatste zijn allereerste koffieautomaat in1967 bij de Juliana-huishoudschool te Doetinchem. Indertijd een revolutionair apparaat. In het begin deed Geurt alles zelf, hij plaatste de automaten bij bedrijven of kantines, repareerde ze, vulde ze bij en maakte ze schoon.

oude bus van Westhoff  oude showroom van Westhoff in Hummelo  werknemers van Westhoff zitten buiten

Overname en verhuizing

In de begin jaren was het geen vetpot, maar het ging steeds beter lopen. Er kwamen steeds meer werknemers bij. In 1995 nam zoon Henk-Jan het bedrijf over, er vond een verhuizing plaats van Hummelo naar Drempt en in de jaren die volgden werd er flink uitgebreid.

Geurt controleert een automaat  vrachtwagen van Westhoff  Geurt en Gerrie op kantoor aan het werk

Van Westhoff naar Coffee Fresh

Ook werd er een aantal keer een naamswijziging doorgevoerd. Van Westhoff naar Westhoff automaten, een aantal jaren later Coffee Fresh Westhoff. Met de overname van Veda Services in Enschede werd Coffee Fresh een steeds grotere speler op de Nederlandse koffiemarkt. In 2015 opent Coffee Fresh een nieuw kantoor in Breukelen, waarmee het voor klanten in het midden en westen van Nederland nog gemakkelijker is geworden om het Coffee Fresh concept te ervaren.
Coffee Fresh hoofdkantoor in Drempt  directeur van Coffee Fresh, Henk-Jan Westhoff

Landelijk opererend

Ondertussen is Coffee Fresh een landelijk opererende organisatie met drie eigen vestigingen en twee partners. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie.

fancybox loading gif