Geheel vernieuwd coffee experience center geopend

    04 januari 2021
    2 minuten leestijd

Welkom in ons geheel vernieuwde coffee experience center in Breukelen

Het nieuwe coffee experience center in Breukelen heeft in 2020 zijn deuren officieel geopend. Iedereen is van harte welkom om onze koffie te proeven en te ontdekken wat Coffee Fresh voor jouw bedrijf kan betekenen.

Laat je inspireren in onze showroom

In het coffee experience center heeft Coffee Fresh voor bezoekers een ware experience in petto. Tijdens een bezoek nemen wij de bezoeker mee in de wereld van koffie. Van bes tot kop, het hele verhaal zal worden verteld. Zodat je weg gaat met nieuwe kennis over koffie.
Deur van onze vernieuwde showroom in Breukelen is open
De duurzame groene muur in onze coffee experience center

Maar natuurlijk is er meer, onze koffie-experts nemen graag de tijd voor een goed gesprek. Samen met jou gaan wij aan de slag om de juiste koffievoorziening voor jouw bedrijf te vinden. In ons coffee experience center staan alle koffieautomaten voor op het werk klaar voor jouw bezoek. Zo kan jij ontdekken welke koffieautomaat voldoet aan jouw wensen en eisen. Daarnaast vertellen onze accountmanagers graag over alle specificaties en mogelijkheden.

Koffieproeverij

Een coffee experience center is natuurlijk niet compleet zonder een koffieproeverij. Een greep uit ons assortiment koffiemelanges is te proeven in onze showroom. Tijdens een proeverij geven wij je de middelen om de verschillende koffiemelanges te beoordelen en er op die manier achter te komen welke smaak echt bij jouw bedrijf past.

Kom langs voor inspiratie en deskundig advies van onze koffie-experts.

Binnenkijken in de nieuwe showroom van Coffee Fresh
Door het glas heen zie je de showroom van Coffee Fresh

Ook nu is een bezoek mogelijk!

Ook nu, in deze corona-tijd, is het mogelijk onze showrooms te bezoeken. Wij ontvangen alléén klanten op afspraak en hanteren natuurlijk de RIVM richtlijnen. Dat wil zeggen dat wij 1,5 meter afstand houden en wij regelmatig onze handen wassen. Wanneer iemand verkouden is of koorts heeft dan wordt de afspraak verzet.