Over Coffee Fresh

Al meer dan 50 jaar zetten wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap.

Jarenlange ervaring

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

 

100 miljoen kopjes koffie per jaar


 

Beoordeeld met een 8,6


 

Passie voor koffie


 

130 medewerkers

 

Actief in heel Nederland


 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

5 showrooms in NL


 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.
Medewekers van Coffee Fresh


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

“Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!”

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.
5 vestigingen verspreid door heel Nederland

Wij zijn altijd dicht bij je in de buurt. Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor je als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze koffie melanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij jouw bedrijf past.
Coffee fresh bundelt krachten met partners

Onze partners

Coffee Fresh bundelt graag haar krachten met gedreven en gespecialiseerde partners. Zo werken wij samen met Neuteboom, de grootste koffiebrander in Europa als het gaat om Fairtrade producten. Veromatic is onze koffieautomaten leverancier die speciaal voor ons automaten ontwikkelt voorzien van de nieuwste technologie. Wij werken ook samen met koffiebranderij Coffyn. Hiermee kiezen wij bewust voor een leverancier die iets terug doet voor de maatschappij.

Inzetten voor de samenleving

Wij steunen een aantal goede doelen en lokale initiatieven. Daarnaast zijn wij sponsor van een aantal sportclubs. Op deze wijze dragen wij een steentje bij aan de samenleving. Geheel in lijn met onze Close Future MVO pijler Gezondheid en Samenleving. Ontdek welke initiatieven wij sponsoren.
Coffee Fresh steunt goede doelen
De beste kop koffie op de werkvloer

Onze missie

‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen – vanuit onze vijf vestigingen – met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’. Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’

Wat maakt Coffee Fresh uniek?

Al meer dan 50 jaar zetten wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap.
Coffee Fresh zet 14 kopjes koffie per seconde
vacature voor Technische dienst

Technisch specialist koffieautomaten (buitendienst)

10 augustus 2021

Coffee Fresh is op zoek naar een technisch specialist koffieautomaten voor regio Betuwe – Land van Maas en Waal (40 uur).


Werken bij Coffee Fresh

Bij ons ken je al je collega’s, ze staan voor je klaar en je weet bij wie je moet zijn voor vragen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega. Naast werken is er ook tijd voor lol, de jaarlijkse bbq en kerstborrel zijn bij uitstek de momenten om je collega’s nog beter te leren kennen.

Kijk hiernaast voor één van de actuele vacatures. Het is daarnaast natuurlijk ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.