Over Coffee Fresh

Bij Coffee Fresh staat de mens centraal, in de breedste zin van het woord. Dat is een belangrijk speerpunt van Coffee Fresh. Want hoe goed de producten ook zijn, onze mensen maken het verschil.

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

Actief in heel Nederland


 

100 miljoen kopjes koffie per jaar

 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt


 

130 medewerkers


 

5 showrooms in NL

Onze missie

‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen – vanuit onze vijf vestigingen – met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’. Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’

Gewoon even voorstellen

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.
Medewekers van Coffee Fresh

Accountmanager Binnendienst

04 december 2019

Ben JIJ de nieuwe accountmanager binnendienst bij Coffee Fresh?

Vacatures

Kijk hiernaast voor de actuele vacature. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Het bundelen van krachten

Coffee Fresh bundelt graag haar krachten met gedreven en gespecialiseerde partners. Zo werken wij samen met Neuteboom, de grootste koffiebrander in Europa als het gaat om Max Havelaar producten. Veromatic is onze koffieautomaten leverancier die speciaal voor ons automaten ontwikkelt voorzien van de nieuwste technologie. Wij werken ook samen met koffiebranderij Coffyn. Hiermee kiezen wij bewust voor een leverancier die iets terug doet voor de maatschappij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij iedere bedrijfsbeslissing maken wij een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten. Hierbij houden wij rekening met alle belanghebbenden. Dit kunnen onze medewerkers of klanten zijn, maar ook omwonenden, investeerders, leveranciers en de maatschappij in algemene zin. MVO is dus geen loze kreet, maar een serieus onderwerp waarop wij ons beleid afstemmen.
Koffiebonen worden duurzaam verbouwd en geselecteerd

Duurzaamheid

Een onderdeel van duurzaam ondernemen is natuurlijk rekening houden met het milieu. Voorbeelden hiervan zijn energiezuinige vrachtwagens, recycling van koffieautomaten en bekers, CO2 neutrale verpakkingen, energiebesparende koffieautomaten en Fairtrade producten. Coffee Fresh is sinds 2010 een ISO 9001 gecertificeerde organisatie waar ook de milieunorm een onderdeel van is.

Coffee Fresh

Contactgegevens

T: 0313 48 32 22

E: info@cf.nl

Bezoekadres

Rijksweg 20a

6996 AC DREMPT

Postadres

Postbus 50

6980 AB DOESBURG

5 vestigingen verspreid door heel Nederland

Wij zijn altijd dicht bij je in de buurt. Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor je als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze koffie melanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij jouw bedrijf past.

Wat maakt Coffee Fresh uniek?

Al meer dan 50 jaar zetten wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap.

Coffee Fresh door de jaren heen

Coffee Fresh heeft een rijke historie die in de jaren ’20 van de vorige eeuw begon met de handel in koloniale waren. Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu bijna 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie.
1924

Paul Westhoff richt het bedrijf ‘Westhoff’ op

In het jaar 1924 heeft Paul Westhoff het bedrijf ‘Westhoff’ opgericht. Het bedrijf begint een handel in koloniale waren en heeft een graanhandel / mengvoederbedrijf overgenomen van G. Eggink te Hummelo.

1961

Geurt Westhoff neemt het bedrijf over

Op 1 januari 1961, neemt zoon Geurt Westhoff het bedrijf over van zijn vader en start met een nieuwe zelfbedieningswinkel, daarnaast houdt hij de graanhandel / het mengvoederbedrijf ook aan.

1967

Koffieapparatuur komt er bij

In maart 1967 start Geurt Westhoff met het vermarkten van koffieapparatuur. Drie jaar later komt er een einde aan de graanhandel en mengvoeders. In het jaar daarna (1971) komt er ook een einde aan het levensmiddelen bedrijf.

1995

Henk-Jan Westhoff neemt het bedrijf over

In januari 1995, neemt Henk-Jan Westhoff (zoon van Geurt Westhoff) het gehele bedrijf Westhoff over. Begin november 1997 vindt er een verhuizing van Hummelo naar de huidige locatie te Drempt plaats. Ook vindt er een naamswijziging plaats, Westhoff wordt Westhoff Automaten.

2003

Uitbreidingen van bedrijfspand en magazijn

Een aantal jaren later, in het jaar 2003, wordt het bedrijfspand uitgebreid met een 2e etage. In het jaar 2008 wordt het magazijn uitgebreid, komen er dockshelters, een nieuwe presentatieruimte en uitbreidingen van de technische dienst, verkoop, receptie en de showroom.

2009

Naamsverandering naar Coffee Fresh

In het jaar 2009 wordt de bedrijfsnaam ‘Westhoff Automaten’ veranderd in ‘Coffee Fresh Westhoff’. Ook wordt het private label Coffee Fresh nieuw leven in geblazen. Coffee Fresh is vanaf nu een landelijk samenwerkingsverband tussen 3 partners die koffiemachines in de zakelijke markt zetten. Naast de koffievoorziening worden ook automaten aangeboden voor water, fris, snacks, zoetwaren (snoep) en soep.

2010

Coffee Fresh Westhoff ISO 9001 certificaat

In maart 2010 ontvangt Coffee Fresh Westhoff het ISO 9001 certificaat. Met dit certificaat is Coffee Fresh Westhoff nog beter in staat om haar klanten te bedienen.

2011

Overname Veda Dranken automaten Enschede

Coffee Fresh Westhoff, neemt Veda Service te Enschede over per 1 januari 2011. Veda Service is verder gegaan als Coffee Fresh Veda en is een aanwinst voor Coffee Fresh Westhoff als speler in Nederland.

2014

Verhuizing Coffee Fresh Veda

In november heeft Coffee Fresh Veda haar intrek genomen in een nieuw pand aan de Josink Esweg 55 in Enschede. Met een nieuwe verruimde showroom en lichtreclame aan het pand, kan men in Enschede niet meer om Coffee Fresh heen.

2015

Opening Coffee Fresh vestiging in Breukelen

Vanaf juni heeft Coffee Fresh een derde vestiging in Nederland. Door deze vestiging in Breukelen kunnen klanten in het midden en westen van Nederland gemakkelijker onze showroom bezoeken en het koffieconcept van Coffee Fresh ervaren.

2016

Tijd voor een nieuw logo

Sinds januari 2016 hebben een nieuw logo. Coffee Fresh heeft naast een nieuw logo ook een nieuwe pay-off, “Tijd voor koffie”.

2019

Tijd voor een nieuw hoofdkantoor

In maart 2019 maakten wij bekend dat het hoofdkantoor van Coffee Fresh gaat verhuizen naar de Beemd in Velp. De voorbereiding van de bouw is nog in een beginstadium. In het voorjaar van 2020 zal de start van de bouw plaatsvinden, zodat de verhuizing aan het eind 2020 / begin 2021 kan plaatsvinden.