Over Coffee Fresh

Al 100 jaar leveren wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het bedienen van bedrijven vanaf 50 medewerkers.

Jarenlange ervaring

Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Veel van onze medewerkers werken al jaren voor Coffee Fresh, zij hebben een schat aan waardevolle informatie en een passie voor koffie. Dit willen wij graag delen en uitstralen in de service en ons uitgebreide productassortiment.

 

100 miljoen kopjes koffie per jaar


 

Beoordeeld met een 8,6


 

Passie voor koffie


 

130 medewerkers

 

Actief in heel Nederland


 

Hoofdkantoor NL in Drempt


 

5 showrooms in NL


 

Snelste service in de zakelijke koffiemarkt

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Wij laten je graag kennis maken met onze verschillende afdelingen en medewerkers.
Medewekers van Coffee Fresh


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

“Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!”

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.
5 vestigingen verspreid door heel Nederland

Wij zijn altijd dicht bij je in de buurt. Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor je als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze koffie melanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij jouw bedrijf past.
Coffee fresh bundelt krachten met partners

Onze partners

Coffee Fresh bundelt graag haar krachten met gedreven en gespecialiseerde partners. Zo werken wij samen met Neuteboom, de grootste koffiebrander in Europa als het gaat om Fairtrade producten. Veromatic is onze koffieautomaten leverancier die speciaal voor ons automaten ontwikkelt voorzien van de nieuwste technologie. Wij werken ook samen met koffiebranderij Coffyn. Hiermee kiezen wij bewust voor een leverancier die iets terug doet voor de maatschappij.

Inzetten voor de samenleving

Wij steunen een aantal goede doelen en lokale initiatieven. Daarnaast zijn wij sponsor van een aantal sportclubs. Op deze wijze dragen wij een steentje bij aan de samenleving. Geheel in lijn met onze Close Future MVO pijler Gezondheid en Samenleving. Ontdek welke initiatieven wij sponsoren.
Coffee Fresh steunt goede doelen
Coffee fresh presenteert referenties

Referenties

Maak kennis met een aantal ambassadeurs van Coffee Fresh. Wij kunnen met trots mededelen dat wij duizenden klanten in Nederland voorzien van onze hoogwaardige en persoonlijke service, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van onze producten en diensten rondom de koffievoorziening. Dit resulteert in een grote groep trouwe en tevreden ambassadeurs, die wij graag aan je voorstellen.


Werken bij Coffee Fresh

Bij ons ken je al je collega’s, ze staan voor je klaar en je weet bij wie je moet zijn voor vragen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega. Naast werken is er ook tijd voor lol, de jaarlijkse bbq en kerstborrel zijn bij uitstek de momenten om je collega’s nog beter te leren kennen.

Kijk hiernaast voor één van de actuele vacatures. Het is daarnaast natuurlijk ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.
Twee handen met een kopje Coffee Fresh koffie

Onze missie

‘De beste kop koffie op de werkvloer: daar staat Coffee Fresh voor. Automaten, ingrediënten en snelle technische service zijn onze speerpunten. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en verzorgen – vanuit onze vijf vestigingen – met passie voor ons vak koffievoorzieningen ‘op maat’. Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde producten en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, dragen we bij aan een duurzame samenleving. Al onze ambitieuze doelen en activiteiten voor een duurzamere toekomst hebben we gebundeld onder de naam Close Future, want de toekomst is dichterbij dan je denkt.’

Wat maakt Coffee Fresh uniek?

Al 100 jaar zetten wij koffieautomaten op de zakelijke markt. Elke seconde worden er 14 kopjes Coffee Fresh koffie gezet, dat zijn er 400.000 per dag en 100 miljoen per jaar. En in ieder kopje stoppen wij evenveel liefde en vakmanschap.
Coffee Fresh zet 14 kopjes koffie per seconde

Coffee Fresh door de jaren heen

Coffee Fresh heeft een rijke historie die in de jaren ’20 van de vorige eeuw begon met de handel in koloniale waren. Als klein bedrijf begonnen in de Achterhoek is Coffee Fresh, nu 100 jaar later, uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie.
1924

Paul Westhoff richt het bedrijf ‘Westhoff’ op

In het jaar 1924 heeft Paul Westhoff het bedrijf ‘Westhoff’ opgericht. Het bedrijf begint een handel in koloniale waren en heeft een graanhandel / mengvoederbedrijf overgenomen van G. Eggink te Hummelo.

1961

Geurt Westhoff neemt het bedrijf over

Op 1 januari 1961, neemt zoon Geurt Westhoff het bedrijf over van zijn vader en start met een nieuwe zelfbedieningswinkel, daarnaast houdt hij de graanhandel / het mengvoederbedrijf ook aan.

1967

Koffieapparatuur komt er bij

In maart 1967 start Geurt Westhoff met het vermarkten van koffieapparatuur. Drie jaar later komt er een einde aan de graanhandel en mengvoeders. In het jaar daarna (1971) komt er ook een einde aan het levensmiddelen bedrijf.

1995

Henk-Jan Westhoff neemt het bedrijf over

In januari 1995, neemt Henk-Jan Westhoff (zoon van Geurt Westhoff) het gehele bedrijf Westhoff over. Begin november 1997 vindt er een verhuizing van Hummelo naar de huidige locatie te Drempt plaats. Ook vindt er een naamswijziging plaats, Westhoff wordt Westhoff Automaten.

2003

Uitbreidingen van bedrijfspand en magazijn

Een aantal jaren later, in het jaar 2003, wordt het bedrijfspand uitgebreid met een 2e etage. In het jaar 2008 wordt het magazijn uitgebreid, komen er dockshelters, een nieuwe presentatieruimte en uitbreidingen van de technische dienst, verkoop, receptie en de showroom.

2009

Naamsverandering naar Coffee Fresh

In het jaar 2009 wordt de bedrijfsnaam ‘Westhoff Automaten’ veranderd in ‘Coffee Fresh Westhoff’. Ook wordt het private label Coffee Fresh nieuw leven in geblazen. Coffee Fresh is vanaf nu een landelijk samenwerkingsverband tussen 3 partners die koffiemachines in de zakelijke markt zetten. Naast de koffievoorziening worden ook automaten aangeboden voor water, fris, snacks, zoetwaren (snoep) en soep.

2010

Coffee Fresh Westhoff ISO 9001 certificaat

In maart 2010 ontvangt Coffee Fresh Westhoff het ISO 9001 certificaat. Met dit certificaat is Coffee Fresh Westhoff nog beter in staat om haar klanten te bedienen.

2011

Overname Veda Dranken automaten Enschede

Coffee Fresh Westhoff, neemt Veda Service te Enschede over per 1 januari 2011. Veda Service is verder gegaan als Coffee Fresh Veda en is een aanwinst voor Coffee Fresh Westhoff als speler in Nederland.

2014

Verhuizing Coffee Fresh Veda

In november heeft Coffee Fresh Veda haar intrek genomen in een nieuw pand aan de Josink Esweg 55 in Enschede. Met een nieuwe verruimde showroom en lichtreclame aan het pand, kan men in Enschede niet meer om Coffee Fresh heen.

2015

Opening Coffee Fresh vestiging in Breukelen

Vanaf juni heeft Coffee Fresh een derde vestiging in Nederland. Door deze vestiging in Breukelen kunnen klanten in het midden en westen van Nederland gemakkelijker onze showroom bezoeken en het koffieconcept van Coffee Fresh ervaren.

2016

Tijd voor een nieuw logo

Sinds januari 2016 hebben een nieuw logo. Coffee Fresh heeft naast een nieuw logo ook een nieuwe pay-off, “Tijd voor koffie”.

2020

Coffee Experience Center geopend

Het nieuwe coffee experience center in Breukelen heeft in 2020 zijn deuren officieel geopend. In het coffee experience center heeft Coffee Fresh voor bezoekers een ware experience in petto. Tijdens een bezoek nemen wij de bezoeker mee in de wereld van koffie. Van bes tot kop, het hele verhaal zal worden verteld. Zodat je weg gaat met nieuwe kennis over koffie.

2022

Close Future koffiecorner

Wij bieden je een compleet pakket, van een energiezuinige koffieautomaat tot aan aanverwante duurzame producten. Kies je voor een Close Future koffiecorner dan weet je zeker dat je snel en gemakkelijk een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst!

2023

Nieuwe Coffee Fresh koffieverpakkingen

Vol trots presenteren wij onze nieuwe, nog duurzamere, verpakkingen van onze Coffee Fresh koffiemelanges. Dezelfde heerlijke koffie zoals je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben gekozen voor een design dat meer past bij koffiebeleving. Door middel van illustraties van een koffieplant willen wij de versheid en authenticiteit van koffie benadrukken.

2024

Hoera, al 100 jaar tijd voor koffie!

Honderd jaar geleden heeft de grootvader van de huidige eigenaar, Henk-Jan Westhoff, het bedrijf opgericht. Daarom vieren wij dit jaar feest! Wie jarig is trakteert, dus houd onze webshop in de gaten voor leuke verassingen!

fancybox loading gif