Het bundelen van krachten

Coffee Fresh bundelt graag haar krachten met gedreven en gespecialiseerde partners. Deze partners zijn onder andere geselecteerd op basis van hun duurzaamheidsbeleid, iets waar wij je graag meer over vertellen.

Neuteboom

Wij werken samen met Neuteboom, de grootste koffiebrander in Europa als het gaat om Fairtrade producten. Door samen te werken met Neuteboom, bieden wij onze klanten simpelweg een goed product met een goed verhaal. Duurzame koffie zit in het DNA van Neuteboom.
Neuteboom, de duurzame koffiebrander
Beans Coffee Roaster

Beans Coffee Roasters

Beans Coffee is een kleinschalige koffiebranderij gelegen in het Limburgse Ittervoort. Op ambachtelijke wijze brandt dit familiebedrijf de meest bijzonder koffies.

Veromatic

Wij verwachten niet alleen een topkwaliteit koffie, maar ook onze automaten moeten aan deze eisen voldoen. Vandaar dat wij hebben gekozen voor Veromatic als onze koffieautomaten leverancier. Speciaal voor ons ontwikkelen zij een eigen lijn Coffee Fresh automaten voorzien van de nieuwste technologie. Betrouwbare en duurzame machines die met de tijd mee gaan; daarom kiezen wij voor Veromatic.
Mederwerker Coffyn weegt koffie af

Coffyn

Coffyn (onderdeel van Pluryn) is een koffiebranderij en proeverij in een kas op het terrein van Intratuin Malden, waar hoogwaardige koffiebonen (uitsluitend met Fairtrade keurmerk) worden gebrand. Hiermee kiezen wij bewust voor een leverancier die iets terug doet voor de maatschappij. In deze sociale onderneming zijn mensen met een verstandelijke of een lichamelijke beperking werkzaam. De medewerkers van Coffyn branden, wegen en verpakken de speciaal geselecteerde Coffyn koffie voor Coffee Fresh.
Coffyn past uitstekend bij bedrijven en instellingen die zich betrokken voelen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je kunt kiezen uit diverse soorten huis gebrande koffie, zoals Ethiopië die door haar bloemige en friszure smaaktonen als topkoffie wordt beschouwd. Of kies je voor de biologische bonen uit Peru, waarmee je een milde, zachte Arabica koffie zet die bijzonder aromatisch is.
Stichting Lucrum, samenwerkingsverband van zorginstellingen, onderwijs en woningstichtingen

Stichting Lucrum

Stichting Lucrum is een groeiend samenwerkingsverband (zonder winstoogmerk) van zorginstellingen, onderwijs en woningstichtingen, die hun krachten sinds 1998 hebben gebundeld om maximaal te profiteren van inkoopvolume, geclusterde logistieke stromen, innovatie- en co-creatiekracht waarmee oplossingen voor (toekomstige) knelpunten worden ontwikkeld waar het gaat om zorg, wonen en welzijn.

Huuskes

De toonaangevende partij in de zorg als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van voeding. Een partij waar vertrouwen, flexibiliteit en vakmanschap in een adem worden genoemd. Door de samenwerking kan Huuskes in haar klantportfolio een nog volledigere leverancier zijn en kan Coffee Fresh gebruik maken van het klantpotentieel van Huuskes.
Coca-Cola vrachtwagen

Coca-Cola

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van frisdrankautomaten. In samenwerking met Coca-Cola kunnen wij uw bedrijf en medewerkers voorzien van heerlijke dorstlessers. Een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Coca-cola is duurzaamheid. In haar strategie op het gebied van duurzaamheid richt Coca-Cola zich op domeinen waar het bedrijf een positief verschil kan maken: energie en klimaatverandering, duurzame verpakkingen en recycling en water. Vandaar dat de samenwerking met Coca-Cola perfect past bij ons eigen duurzaamheidsbeleid. 

Vending@Work

Vending@Work voorziet sinds 1994 bedrijven, scholen en publieke ruimtes in het hele land van een breed en gevarieerd assortiment tussendoortjes. Het is de grootste aanbieder van snack- en frisdrankautomaten met full service vending.
Mars, chocolade met een visie

Mars

Mars is een van de wereldleiders onder voedselfabrikanten. Al bijna 100 jaar de producent van chocoladerepen. Met een breed assortiment aan snoep en automaten bedienen zij de wereldmarkt met producten zoals: Mars, Snickers, Twix en M&M's. De gevolgen van klimaatverandering, bodemdegradatie en slechte landbouwpraktijken kunnen oogsten en het levensonderhoud van de boeren schaden. Mars streeft naar een duurzame bron om een lange termijn levering van grondstoffen en materialen te garanderen, en om de inkomens van boeren die aan Mars leveren te verbeteren.

Cup-a-Soup

In 1997 was Coffee Fresh één van de pioniers op het gebied van de eerste Cup-a-Soup automaten. Wij zijn vandaag de dag nog steeds dé partner als het gaat om technische service voor Cup-a-Soup automaten. Voor de soepen van Cup-a-Soup worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Deze ingrediënten zijn steeds vaker duurzaam. Hiervoor werkt Cup-a-Soup samen met geselecteerde boeren die de tomaten verbouwen op een duurzame manier. Op deze manier heb je altijd een verantwoord tussendoortje voor je werknemers.
fancybox loading gif