Skip to content

"Wij gaan bewust om met natuurlijke hulpbronnen voor een duurzaam klimaat. Klimaat en energie is een belangrijke MVO pijler. Wij zijn bewust van de ecologische uitdagingen die voor ons liggen en de rol die wij daarbij kunnen vervullen."

Energie

Net als elk bedrijf in Nederland verbruiken wij stroom, 100% groene stroom wel te verstaan. Wij hebben het doel om ons stroomverbruik waar mogelijk te verminderen en in 2024 zelfs eigen opgewekte stroom te verbruiken.

Warmte

Wij verbruiken op dit moment nog gas om onze locaties te voorzien van warmte. Maar wij werken hard om in 2024 volledig zonder verbruik van gas onze locaties te verwarmen.

Water

Net als elk bedrijf in Nederland verbruiken wij water. Wij hebben het doel om ons waterverbruik waar mogelijk te verminderen.

Papier en printen

Wij leven in een samenleving die steeds meer digitaal wordt. Ook wij leveren hier een bijdrage aan door minder te printen en meer van onze werkzaamheden digitaal te maken. Door een actief beleid willen wij onze medewerkers stimuleren om het verbruik van papier en het gebruik van de printer te verminderen.

Meer weten?

Benieuwd naar onze koffiemachines, service of dienstverlening? Onze specialist staat klaar om je verder te helpen!

Neem gerust contact met ons op.

Ilona
helpdesk