Koffieliefhebbers kiezen voor Coffee Fresh

Alles voor een perfecte kop koffie! Bekijk onze Coffee Fresh producten.

koffie en thee

Naast onze Coffee Fresh koffie hebben wij ook een uitgebreid A-merken assortiment. Denk hierbij aan onze Nescafé Alegria melanges of Douwe Egberts Liquid koffie / Cafitesse

Daarnaast heeft Coffee Fresh thee van Pickwick, Tea of Life, Lipton, en cuppaTea in verschillende melanges en verpakkingen.
Coffee Fresh medewerkers aan het overleggen

cacao, melk en suiker

Coffee Fresh heeft hiervoor verschillende merken cacao, zoals Coffee Fresh en NESCAFÉ. Ook hebben wij een aantal merken topping en creamer voor in de automaat. Maar suikersticks, zoetjes, koffiemelk, creamersticks en melkcups mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
logo Chaudfontaine
Coffee Fresh
logo Cif
logo Andy
logo pickwick
logo Friesche Vlag
logo Van Gilse
logo cuppaTea
logo Natrena
logo Tea of life

bekers, kopjes en disposables

Coffee Fresh heeft een ruim assortiment aan automatenbekers, papierenbekers en cup houders. Wij hebben ook divers glaswerk- en porseleinservies in huis met ons logo. Daarnaast kunnen wij je voorzien van praktische kannen en thermoskannen, ideaal voor vergaderingen, besprekingen en andere bijeenkomsten.

soep

Om je medewerkers naast koffie en thee ook te kunnen voorzien van een lekker tussendoortje, beschikken wij over Cup-a-Soup en Knorr sachets, drinkbouillon en Cup-a-Soup voor in de soepautomaat. Van stevig gebonden soepen tot een pittige runderbouillon.
A-merken assortiment van frisdrankfrisdrank, bier en wijn

Naast ons assortiment warme dranken hebben wij ook verschillende soorten frisdranken. Vanzelfsprekend kunnen wij A-merken leveren, zoals Coca-cola, Fanta, Lipton, Red Bull, Fuze tea, Chocomel en Karvan Cevitam. Wij hebben zelfs bier en wijn in ons assortiment, ideaal voor de bedrijfsborrel of ander feestje.zoetwaren, chips en snacks

Geef je medewerkers iets lekkers bij de koffie of tijdens de bedrijfsborrel. Vanzelfsprekend kunnen wij A-merken leveren zoals Bounty, Lion, Dove, Mars, M&M’s, Twix, Snickers, Venco drop, Lays, Duyvis, Croky, Doritos en nog veel meer.
A-merken assortiment van zoetwaren, snoep, chips en snackskoekje bij de koffie

Om het kopje koffie of thee helemaal compleet te maken serveer je er natuurlijk een lekker koekje bij. Coffee Fresh heeft een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes. Bekijk ons aanbod aan luxe koeken en tussendoortjes met merken als: de Molen, LU, Snelle Jelle en WASA. Of bestel een doos van onze Coffee Fresh koekjesmix.

hygiëne producten en papierwaren

Om je bedrijf netjes te verzorgen hebben wij een breed aanbod aan hygiëne producten en schoonmaakartikelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende merken: Ajax, Sorbo, Sun, Cif, Andy, Palmolive en nog veel meer. Wij hebben ook een groot aanbod aan papierwaren in allerlei soorten en maten, zoals: handdoekpapier, toiletpapier, servetten en keukenrollen. 
Schoonmaakartikelen van verschillende merken
fancybox loading gif