Close Future beker

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Duurzaamheid begint bij jezelf

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Wij streven ernaar om een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Wij geloven in een productieketen die rond is. In de zogenaamde circulaire economie. Dat wil zeggen dat je producten niet weggooit nadat je ze gebruikt hebt, maar op één of andere manier opnieuw gebruikt. Daarom hebben we Close Future bekers ontwikkeld, waarvan het karton 100% recyclebaar is.
Close Future bekers waarvan het karton 100% recyclebaar is

Levenscyclus

van een Close Future beker

Levenscyclus van de Close Future beker

Waarom kiezen voor de Close Future beker?

100% recyclebaar

100% recyclebaar karton

De Close Future bekers kunnen door hun samenstelling perfect worden gerecycled. Na gebruik worden de bekers opgehaald, waarna de PE-coating van het karton wordt gescheiden. Het karton wordt vervolgens hergebruikt als nieuwe grondstof voor hygiëne papier zoals wc-papier en tissues.
Meermaals gebruik van beker

Meermaals gebruik

Op onze bekers staat een bedrukking om de gebruiker te stimuleren de bekers meerdere keren te gebruiken. Je kunt ze makkelijk drie keer gebruiken. Dat levert dus een potentiële besparing op van 67%.
Ondersteun de Coffee Fresh Foundation

Met de Close Future beker ondersteun je de Coffee Fresh Foundation

Onze betrokkenheid levert een positieve bijdrage aan een duurzamere samenleving. Wij doneren voor elke duizend Close Future bekers die je bestelt € 1,- aan de CF Foundation. Met de Coffee Fresh Foundation willen wij bijdragen aan een duurzamere wereld door het steunen van duurzame initiatieven en projecten met een maatschappelijk karakter.
CO2 neutraal ophalen

FSC-karton

Close Future bekers zijn gemaakt van FSC-karton. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dit is het officiële keurmerk voor verantwoord bosbeheer. De meest milieuvriendelijke kartonsoort dus.
CO2-neutraal ophalen

CO2-neutraal brengen en halen

Als je kiest voor de Close Future bekers worden ze CO2-neutraal gebracht en opgehaald. Op meerdere plekken binnen je organisatie plaatsen we Close Future inzamelbakken. Hier kunnen je medewerkers de gebruikte bekers in deponeren. De gebruikte koffiebekers worden opgehaald en op specialistische wijze verwerkt.

Heel concreetWat leveren 1.000 bekers op?

potentiële besparing van 67% bij hergebruik

Een potentiële besparing van 67% bij hergebruik.

Een opbrengst van 4,75 kilo aan herbruikbaar papier.

Een opbrengst van 4,75 kilo aan herbruikbaar papier.

CO2 besparen

Een CO2-besparing van maar liefst 13,3 kilo, ten opzichte van bekers die met het restafval verwerkt moeten worden.

Close Future, the Coffee Fresh foundation donatie

En 1 euro die we overmaken naar de Coffee Fresh Foundation.

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Met de Close Future bekers, deze wijze van produceren en recyclen plus de steun aan de Coffee Fresh Foundation maken wij een stap richting een duurzame toekomst!

Ontdek het zelf, als je koffie drinkt uit een beker die 100% recyclebaar is, dan smaakt-ie nog nét een tikje lekkerder. Zo werkt dat nou eenmaal. Meer smaak, minder afval. Kleine moeite, groot plezier.
Close Future, the Coffee Fresh foundation
fancybox loading gif